25 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4903
Horoscopul pentru 25 decembrie 2015
25 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4903

Horoscopul pentru 25 decembrie 2015

BERBEC

Iubirea e la cote maxime azi, poate si datorita momentului ales de a fi in compania celor dragi tie. Sarbatorile te fac mai tandru, mai cald, mai apropiat, si traiesti fiecare clipa cu emotie si bucurie. Ai atatea de daruit celor pe care-i consideri importanti in inima ta si devii o sursa de energie pozitiva, care se imparte tuturor cu generozitate. Cine te are azi alaturi se poate numi norocos, pentru ca oferi atat de multe incat oricine va primi de la tine un dar de mare valoare: iubire pura, neconditionata!

TAUR

Nimeresti intr-un mediu cam agresiv, in care lumea e nervoasa, agitata, stresata, dar nu reuseste sa te molipseasca si pe tine. Daca vezi ca lucrurile scapa de sub control in jurul tau, daca unii ridica tonul fara motiv si dau vina pe tine pentru tot felul de fleacuri, intoarce-le elegant spatele si prefa-te ca nici nu-i auzi. N-are rost sa-ti strici tu ziua si veselia din cauza nervilor lor, ca atare stai cat mai departe de astfel de oameni. Imediat vei simti energia lor negativa si vei reusi sa-i ignori sau sa-i eviti, pentru ca tu ai cu totul alta stare emotionala. De tine depinde sa nu te atraga si pe tine in ale lor!

GEMENI

Tot asteptai de undeva o solutie, iar Craciunul este momentul ideal pentru ca minunile sa se intample! Gasesti solutia salvatoare la o problema ce parea sa nu se mai termine si poti zambi si tu linistit ca s-a terminat tot stresul. E o dovada clara a faptului ca niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta, increderea si optimismul, ca nici nu stii cand apare calea de iesire chiar si din cel mai mare impas. Azi s-ar putea sa primesti exact sfatul de care aveai nevoie sau sa descoperi exact raspunsul la intrebarea cea mai dificila, pentru ca asa e Craciunul: vremea marilor miracole!

RAC

Ai nevoie de un sfat, de o mana de ajutor, de o poveste moralizatoare care sa te motiveze sa duci mai departe un plan care te preocupa de la o vreme. Discutiile pe care le porti azi cu persoanele mai mature, care au trecut deja prin astfel de situatii, pot avea efectul scontat: de a-ti oferi exact raspunsul necesar si de a clarifica, macar teoretic, situatia. Imediat ce vei putea, vei pune in aplicare sfaturile si informatiile primite, dar sentimentul cu care termini ziua e unul puternic, valoros: ca ai gasit rezolvarea si ca ai devenit, cu ceva, mai intelept!

LEU

Se pare ca nu te afli in mediul cel mai potrivit pentru nevoile tale emotionale de acum. Doresti prezenta prietenilor, dar azi poti numara cati sunt cu adevarat de partea ta. Ai putea avea surpriza sa descoperi ca cei care se bateau cu pumnul in piept ca tin cu tine neconditionat nu-ti sar in ajutor la nevoie, in timp ce alte persoane, pe care nu le numeai prietene, te sustin fara sa le ceri nimic. E vremea sa-ti schimbi parerea despre oamenii care iti stau alaturi pentru ca unii chiar nu merita afectiunea ta.

FECIOARĂ

Uneori, ai nevoie sa te rupi de emotiile pe care le tot aduci dupa tine din trecut, dar se cere un act de vointa. Esti intr-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj sa le dai afara. Ca sa faci loc in inima ta noilor sentimente, trairi si emotii frumoase, trebuie sa faci curatenie in interior, deci fa acest efort, odata si-odata, pentru ca - recunoaste si tu - ceea ce tot cari dupa tine nu mai are nicio importanta pentru ceea ce esti tu acum. Regretele si suferintele de odinioara s-au dus, lasa-le sa se scurga la vale si deschide usa noilor emotii sa-ti inunde inima gata sa simta din nou!

BALANȚĂ

Nu e nevoie de daruri concrete azi ca sa faci cuiva o bucurie. Ajunge doar un moment de liniste, o vorba buna, o clipa de pace, care face cat o mie de cadouri. Intri in atmosfera Craciunului cu un sentiment de calm deplin, atat in interior, cat si exterior, de parca toate s-au asezat ca prin farmec la locul potrivit. Asculta ce primesti si tu de sus, din ceruri, pentru ca ai o conexiune directa cu zonele mult mai inalte ale spiritului. Roaga-te in sinea ta, discuta cu ingerii tai, aminteste-ti de Iisus, pentru ca aceste clipe cu tenta spirituala sunt darul de care aveai nevoie. Deschide-ti inima sa primesti energia pozitiva a Craciunului si reflecta si tu inzecit celorlalti aceeasi lumina calda!

SCORPION

Discuta cu jumatatea ta, cu persoana cea mai apropiata de sufletul tau, despre sensul pe care trebuie sa mergi de acum inainte. Tu esti un pic dezorientat si nu stii incotro sa pornesti, de a ceea ai nevoie de o indrumare. Cel care tine la tine cel mai sincer iti este si cel mai de incredere tovaras, ca atare poti asculta sfaturile sale, pentru ca el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu gasesti momentan directia cea mai potrivita, dar ai noroc de un camarad atat de bun alaturi, care tine la tine neconditionat, si care e dispus sa te invete, sa-ti dea povete si sa te insoteasca pe drumul pe care vrei sa mergi.

SĂGETATOR

Este o zi lejera, in care trebuie sa iesi din casa sa privesti cerul, daca ai norocul sa fie senin, sa umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau daca mai ai si lansa de a te afla in mijlocul naturii, atunci cu atat mai bine iti merg toate. Ai multa energie ce se cere consumata in mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o drumetie departe sau o zi petrecuta afara s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie si de miscare, si de aer proaspat, ca atare cauta sa ajungi intr-un loc unde aceste doua nevoi principale ti-ar fi pe deplin si in mod fericit satisfacute.

CAPRICORN

Cei pe care ii iubesti sunt tinta tuturor scopurilor tale de astazi si tot ce faci e numai spre binele lor. Nu te gandesti la propria persoana acum, pentru ca si tu esti fericit daca ii vezi pe ei zambind fericiti. Indiferent de relatia pe care o ai cu cei care iti tin azi companie, ii iubesti ca pe tine insuti! Cum sa nu te simti bine printre oameni cand atmosfera e atat de vesela, de animata, de emotionanta, pentru ca spiritul Craciunului pune stapanire pe toti si va face mult mai comunicativi, mai receptivi la dorintele celorlalti, mai atenti unii cu altii. Pastreaza aceasta stare minunata cat mai mult timp, pentru ca iubirea e un dar divin!

VĂRSĂTOR

Trece norocul prin calea ta, dar te prinde intr-un moment nepotrivit in care nu ai curajul sau nu ai dispozitia de a-l valorifica. Daca ar fi venit altadata, da, ar fi fost perfect, dar azi ai alte treburi de facut si nu te poti bucura pe deplin de sansa excelenta care se iveste. Ar fi pacat s-o pierzi, ca atare fa in asa fel incat sa impaci si capra si varza, adica sa-ti duci la capat si sarcinile asumate, dar sa-ti gasesti si ceva timp pentru acel eveniment fericit. Poate ti se ofera si a doua oara ocazia, dar nu te poti baza pe asta, deci pune mana imediat pe acest noroc!

PEȘTI

Detasat de orice probleme si fiind mult mai tolerant datorita atmosferei de sarbatoare, esti capabil sa intelegi mult mai corect unele situatii pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa exigenta. Esti dispus sa ierti mai usor, sa accepti unele situatii neplacute, sa te impaci cu oameni cu care nu ai avut o relatie tocmai buna, deci dai dovada de o imensa compasiune ce te poate ajuta sa rezolvi cu brio chiar si cele mai tensionate diferende din trecut. Profita de aceasta zi pentru a restabili adevarul, dar daca tu esti cel vinovat de o anumita situatie, incearca sa lasi orgoliile deoparte si sa-ti recunosti vina. Daca ai gresit cuiva, fa tu gestul de a-i cere scuze.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1871
Populația:
34 locuitori

Zviozdocica este un sat din cadrul comunei Ucrainca, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 34 de oameni. Satul Zviozdocica a fost menționat documentar în anul 1871.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.