22 mai 2016, 13:30 Caleidoscop views 6209
Cel „Mai Dulce” festival al anului revine (Video)
22 mai 2016, 13:30 Caleidoscop views 6209

Cel „Mai Dulce” festival al anului revine (Video)

Festivalul „Mai Dulce", cel mai dulce festival din estul Europei, revine la Chișinău. Tradițional, în ultima zi de mai, iubitorii de deserturi se vor aduna în cadrul festivalului.

Cei prezenți vor avea parte de un târg de accesorii lucrate manual, multe concursuri, dar și o mulțime de surprize.

Festivalul va fi decorat de o echipă de designeri, printre care și cei mai buni studenți de la Balul Brazilor de Crăciun, care de câteva luni bune lucrează la concept și instalații.

Festivalul „Mai Dulce" se va desfășura pe str. Vlaicu Pârcălab, intersecție cu Veronica Micle. În acest an, vor fi organizate 3 căi de acces: intrarea centrală din direcția bulevardului Ștefan cel Mare, din direcția str. Pușkin, din direcția străzii Veronica Micle. Accesul din direcția str. 31 august va fi blocat.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv pe www.iticket.md. De asemenea bilete vor fi disponibile și la intrare. Preț bilet: 40 lei. Copiii până la 7 ani intră gratis.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

dulciuri , Festival

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.