11 iunie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2684
Horoscopul pentru 11 iunie 2016
11 iunie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2684

Horoscopul pentru 11 iunie 2016

BERBEC

Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!

TAUR

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

GEMENI

Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca deci o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge mai apoi de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate printre amintiri.

RAC

Lumea te ajuta sa scoti ce ai mai bun din tine, pentru ca prezenta unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a iesi dintr-o pasa dificila. Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata cat de bun esti, si primesti incurajarile lor ca pe o portie de vitamine. Renasti, pur si simplu, esti mai sigur pe tine, mai increzator, pentru ca te simti sustinut de acesti oameni care au incredere in tine. Numai in medii populate, cu cat mai multe persoane te simti in largul tau, ca atare iesi unde vezi cu ochii pentru a intalni oameni cat mai diversi. Fiecare are ceva interesant sa-ti transmita.

LEU

Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau! Fii tu cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare! Daca e destept, va accepta impacarea!

FECIOARĂ

Nu te mai gandi ce are altul de pierdut atunci cand tu culegi laurii unei victorii, pentru ca intotdeauna cand unul urca, altul coboara. Asa e si acum, tu esti intr-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, in umbra, sufera o infrangere. Lasa altruismul deoparte, bucura-te de sansa ta fara sa cauti nod in papura la succesul de care ai numai tu parte. De ce sa te intereseze ce spune lumea, ce parere are cel pe care l-ai dat deoparte, cat timp esti mandru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost sa te gandesti ce pret a platit altul pentru ca tu sa ajungi aici: acum contezi doar tu!

BALANȚĂ

In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.

SCORPION

Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

SĂGETĂTOR

Parca toate bat pasul pe loc si, pentru o fire grabita si agila ca tine, ritmul acesta de mers ti se pare ca de melc, de-a dreptul frustrant cand tu te grabesti sa ajungi mai repede la niste roade carora le acorzi o semnificatie aparte. Ar fi trebuit sa inveti deja ca lucrurile cele mai bune, in viata, sunt cele care se cladesc incet, ca atare accepta acest ritm lent, oricat de enervant ar fi, pentru ca se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obtine. Daca te-ai grabi, ai scapa din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te intoarce din drum.

CAPRICORN

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca ai mai avea nevoie de cateva ore pentru un anumit scop si nu stii de unde sa le scoti. E o chestiune de organizare eficienta a orelor pe care le ai totusi la dispozitie, renuntand, pe cat posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot astepta, la sarcinile pe care le mai poti pasa si la altii. Iata cate solutii ar mai fi la dispozitie si, daca te folosesti de ele, vei vedea dintr-o data cat se goleste lista ta de sarcini si vei gasi acele ore de care mai ai nevoie! Incepe, deci, sa faci putina ordine prin agenda si sa dai afara ceea ce nu e obligatoriu in acest moment.

VĂRSĂTOR

Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta. Excesele te vor costa mult!

PEȘTI

Chiar si in iubire e nevoie de ratiune, ca atare tu vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amandoi. Daca partenerul traieste intr-o lume visatoare, cu fluturasi si ingerasi, indragostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pamant si priveste lucrurile asa cum sunt, fara a le idealiza si a le vedea mai frumoase decat sunt! Daca amandoi ati fi la fel de orbiti de amor, ati putea scapa din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai tarziu, va vor cere mai multa atentie. Tu esti cel care analizeaza azi lucrurile la rece, asezand mintea inaintea inimii, si bine faci!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
345 locuitori

Balinţi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Balinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.