01 iulie 2016, 19:00 Caleidoscop views 3032
Horoscopul pentru 2 iulie 2016
01 iulie 2016, 19:00 Caleidoscop views 3032

Horoscopul pentru 2 iulie 2016

BERBEC

Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

TAUR

Mintea ta agera poate genera azi solutii practice la cele mai complicate situatii. Iti merge mintea brici si ar trebui sa profiti de acest moment de varf din punct de vedere mental pentru a invata ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amanat din lipsa de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung in afaceri sau in cariera. Ai idei bune, concrete, deci azi te poti baza si pe teorie si pe practica in egala masura pentru a ajunge la roade de care vei fi mandru.

GEMENI

Stai de ceva vreme cu o anumita declaratie pe buze si tot nu ai curajul sa o exprimi liber. Ti-e putin frica de impactul cuvintelor tale, si preferi sa taci, deocamdata, asteptand momentul potrivit pentru a-ti exprima public opinia. E ca si cum ar trebui sa spui ultimul cuvant intr-o situatie si inca nu esti suficient de bine pregatit. Poate a venit vremea sa spui un da sau un nu la o intrebare capitala: daca accepti sau nu un job, daca refuzi sau nu o oferta... Sau poate trebuie sa spui adio unui loc sau unei persoane, si tot tragi de timp, cu speranta ca se mai schimba ceva. Ei bine, a venit vremea sa deschizi gura si sa spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

RAC

Lucrurile se mai schimba de la o zi la alta, ca atare, daca nu demult ai pornit pe o cale noua, azi s-ar putea ivi deja o alta schimbare de directie, care te ia un pic prin surprindere. Incepi sa te indoiesti de deciziile luate in trecut si te intrebi daca nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai invatat cate ceva. Tot ce ai facut inainte, chiar daca azi se schimba din nou, e experienta acumulata, e antrenament, e cautarea adevaratului sens care ti se potriveste, deci priveste cu bucurie tot ce ai incercat inainte, chiar daca nu a dus prea departe.

LEU

Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

FECIOARĂ

O zi libera e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare. Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

BALANȚĂ

Daca te simti blocat intr-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio iesire, bazeaza-te pe cei care iti sunt alaturi. Posibil sa ai in preajma pe cineva care a trecut candva prin ceva similar situatiei de fata si te-ar putea sfatui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tau spre rezolvarea problemei, tocmai pentru ca te intelege foarte bine prin ce treci. Te poti lasa intru totul in mainile lui, mergi pe calea pe care ti-o arata, pentru ca numai cineva care a trecut prin astfel de momente stie sa-ti ofere cele mai utile indrumari. Chiar daca momentan te simti blocat in impas, ai incredere totala in cel de langa tine!

SCORPION

Esti si obosit, dar si ceva mai comod, incat nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cat de putin. Vrei sa fii lasat in pace sa dormi mai mult, sa citesti, sa lenevesti la tine acasa. Probabil esti extenuat dupa o perioada foarte incarcata si numai alte activitati obositoare ti-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice actiune in care te invita ceilalti, la plimbari. Somn de voie, iti spui, sau activitate sedentara in confortul tau casnic, rasfatandu-ti simturile cu lucruri dulci, placute, relaxante. Aveai si tu nevoie de acest repaus total in care sa te apleci asupra dorintelor tale!

SĂGETĂTOR

Privesti in jur si nu vezi prea multe motive de bucurie. Te simti singur, neinteles, dat la o parte, nu ai pe ce te baza pentru a zambi si a te relaxa macar un pic, dar nu trebuie sa vezi ce NU ai, ci faptul ca aceasta aparenta liniste iti prieste de minune pentru a face putina ordine in mintea ta. Tocmai pentru ca nu se intampla nimic, exact acest nimic e cheia problemelor tale. E liniste, nu te bate nimeni la cap, poti sonda in adancul mintii tale cautand solutii, si datorita pasivitatii si linistii depline din jurul tau, vei aranja toate lucrurile la locul cel mai potrivit. Profita, asadar, de tihna si calmul care planeaza in jur, chiar daca, la prima vedere, ai fi tentat sa spui ca e izolare si monotonie. Sunt si ele bune uneori!

CAPRICORN

Incearca sa privesti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranta, mai blanda, fara sa tot gasesti nod in papura la oricine. Chiar daca stii ca nu toti au inima buna si nu merita toata iubirea ta, fa un efort sa renunti, pentru o zi, la judecati, la critici, la reclamatii, si sa treci cu vederea ceea ce nu-ti place la cei din jurul tau. Ai sa vezi ca se schimba energia in relatia cu acestia, pentru ca, oferindu-le pe tava ganduri bune si cuvinte frumoase, ii vei dezarma mai usor si vei indulci mult comunicarea. Chiar daca unii incearca sa te atraga in jocurile lor de culise, nu le da satisfactie si refuza asemenea indeletniciri, aratandu-le ca ai numai ganduri bune fata de oricine.

VĂRSĂTOR

Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fii inteles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informatie clara, documentata, verificata, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur ca si la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merita sa le memorezi. E ca si cum vorbesti la telefon si tot ce emiti precum si tot ce receptezi e informatie pretioasa si pentru tine si pentru cel de la celalalt capat al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

PEȘTI

Esti obosit, de aceea ar trebui s-o lasi mai moale cu eforturile supraomenesti sau cu excesul de zel. Daca nu tii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevarat, risti sa strici tot. Cineva te trage de maneca sa nu te mai agiti atat, sa nu faci lucruri peste puterile tale. Daca nu tii cont de incercarile sale de a te tempera, te vei convinge singur ca nu are rost sa exagerezi cand vor aparea primele greseli. Nici un abuz nu e bun, ca atare micsoreaza ritmul in care muncesti, pentru ca nu faci altceva decat sa te extenuezi si sa ramai fara energie in cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strica!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.