06 iulie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4281
Horoscopul pentru 6 iulie 2016
06 iulie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4281

Horoscopul pentru 6 iulie 2016

BERBEC

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe treburi banale in timp scurt. Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentie sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie.

TAUR

Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga de maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

GEMENI

Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinire promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

RAC

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru ca alaturi de ei te simti cu un pas mai in fata sau cu un cap deasupra. Simti ca e motiv de mandrie sa fii primit in astfel de medii, pentru ca acolo se afla oameni cu mai multa experienta, care stiu mai multe si de la care ai putea invata o multime de lucruri utile. Fa tot posibilul sa stai in preajma celor mai in varsta, pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de respect atat fata de ei - recunoscandu-le astfel rolul in ceea ce te preocupa - cat si fata de tine, pentru ca ai mai acumulat ceva intelepciune alaturi de ei.

LEU

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

FECIOARĂ

Nu incerca sa le faci pe toate singur, ci apeleaza de fiecare data la cei pregatiti special pentru a interveni in diversele situatii cu care te confrunti. S-au inventat atatea meserii la ai caror reprezentanti poti apela la nevoie, fara sa incerci tu sa le faci pe toate, mai ales daca nu ai cunostinte solide in domeniu. Profita de experienta celor care cu asta se ocupa zi de zi, fara sa incerci sa-i inlocuiesti cu propriile tale experimente. Nu le stii chiar pe toate, deci cheama expertii sa-ti rezolve problema mult mai repede si mai bine.

BALANȚĂ

Ai mai multa incredere in fortele tale, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede! Fii sigur ca ceea ce faci, ca ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea sa aprecieze ceea ce iese din mintea sau mainile tale, trebuie ca tu, mai intai, sa investesti incredere si iubire in rodul muncii tale. Daca tu te critici singur, daca-ti gasesti doar vini si defecte, cum ai vrea ca ceilalti sa aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect si apreciere daca tu singur te privesti ca pe cel mai mare inamic, deci invata sa te iubesti neconditionat pe tine insuti, pentru ca meriti asta din belsug!

SCORPION

Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca ai la dispozitie lucruri minunate, pe care le-ai obtinut prin efort si pasiune. Nici nu conteaza ca nu ai ajuns, inca, la potentialul tau maxim. In fond mai ai atatea de facut si de acum inainte! Nu-ti spune nimeni sa obtii totul in acest moment al existentei tale, dar poti sa-ti propui sa atingi apogeul de acum inainte! Traseaza-ti urmatorii pasi cu incredere absoluta in succes, sigur ca tot ce iese din mainile sau din mintea ta e un succes deplin, si cat timp crezi asta cu tarie, e doar o chestiune de timp pana ajungi la varful visat. Dar dupa el vine o alta culme si mai grozava ce merita cucerita!

SĂGETĂTOR

Revendica-ti dreptul la fericire, fara sa tii cont de ce spune lumea. Niciodata nu-i vei multumi pe toti, ca atare acum conteaza doar ce vrei tu cu adevarat. Investeste energie si pasiune in ceea ce vrei tu sa primesti de la viata, si nu te lasa oprit din elan de cei invidiosi, neputinciosi sau invechiti, acele persoane care nu pot intelege dorinta ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gandesc ceilalti, alaturi de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neaparat in asentimentul tau, de aceea nici nu incerca sa le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, asa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu incredere!

CAPRICORN

Te intorci prea des inapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare sa mearga bine, dar tu te simti mai in siguranta acolo, in trecut. Elibereaza-te de vremurile de altadata, ce a fost a fost, acum conteaza mai mult nivelul pe care te afli si, mai ales, cel spre care te indrepti. Concentreaza-ti energia pe ceea ce va sa vina, pentru ca trecutul si-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de facut de acum inainte, ca atare nu te tot refugia in amintiri, in istoricul cu care te mandresti sau nu, in vremuri de demult. Gata, s-au dus!

VĂRSĂTOR

Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestei zile si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

PEȘTI

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.