25 august 2016, 16:45 Caleidoscop views 13259
Tînăra dansatoare Ionela Țăruș și-a lansat primul videoclip (Video)
25 august 2016, 16:45 Caleidoscop views 13259

Tînăra dansatoare Ionela Țăruș și-a lansat primul videoclip (Video)

Am putut să o admirăm la diferite concursuri de talente unde a cucerit instantaneu publicul prin carisma, dansul și atitudinea scenică demnă de o mică artistă în devenire. Astăzi, Ionela Țăruș a decis să-și demonstreze încă o dată calitățile de dansatoare înnăscută prin intermediul primului său videoclip.

Filmările au durat trei zile, cîte două-trei ore, iar locațiile au fost, de asemenea, trei la număr, selectate în conformitate cu tematica și muzica din dansul interpretat. În videoclip, Ionela dansat pe două hituri internaționale, Era Istrefi – „Bonbon" și Justin Timberlake – „Can't stop the feeling".

„Am urmărit talentul Ionelei încă de cînd era mică. La un moment dat, mi-am imaginat această colaborare. Am discutat cu mama Ionelei, Victoria Țăruș, și împreună cu coregraful Dumitru Neagu și TRIO Film Studio am creat ideea, coregrafia și am filmat acest clip. Este un filmuleț dinamic, vesel, precum e și Ionela", comentează Radu Boișteanu, producătorul videoclipului.

Menționăm că, Ionela Țăruș a devenit cunoscută publicului larg încă de la vîrsta de cinci ani, atunci cînd a participat la un concurs de talente din Rusia alături de partenerul său, Mihai Ungureanu, iar mai apoi, au urmat zeci de prestații reușite la competiții internaționale din Belarus, Ucraina, România etc.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2577 locuitori

Copceac este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Copceac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2577 de oameni. Satul Copceac a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.