15 octombrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3529
Horoscopul pentru 15 octombrie 2016
15 octombrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3529

Horoscopul pentru 15 octombrie 2016

BERBEC

Invata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, fara a-ti cauta in permanenta doar lipsurile si defectele. Acesta esti tu, accepta-te ca atare, incercand mereu sa devii din ce in ce mai bun. Sa te privesti cu detasare, ca si cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru ca asa te vezi cu obiectivitate si realism, dar nu inseamna ca trebuie sa te judeci atat de aspru. Mai trece-ti cu vedere micile slabiciuni, mai repara ce se poate, pe ici, pe colo, dar nu te privi ca si cum ai fi cel mai mare inamic. Singur iti faci rau cu aceste procese de constiinta mult prea severe!

TAUR

Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor si nemultumirilor tale din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si propriile indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse on lumina. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca te-ai impotmolit intr-un punct inutil, intr-un fleac ce nici nu ar merita atata atentie, in timp ce trec pe langa tine numai lucruri pozitive care merita valorificate din plin, lasa gandurile negative la o parte pentru ca sigur, undeva langa ele, sunt si satisfactii demne de lauda si de sarbatoare. Scoate-le pe acestea in evidenta!

GEMENI

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

RAC

Inima ta e inca atasata de un eveniment din trecut pe care nu-l poti uita. Fie ca e vorba de un moment de fericire deplina din care inca iti mai extragi energia, fie ca e o amintire trista care te macina, tot te intorci cu gandul in acele vremuri. Ar fi bine sa iei cumva taurul de coarne si sa rezolvi treburile cu trecutul, sa asezi lucrurile pe fagas normal si sa treci mai departe. Nu are rost nici sa traiesti mereu in trecut, nici sa te raportezi permanent la vremuri de demult, din care oricum ai extras deja toate invatamintele. Poate ca te macina regrete, poate doar doruri din alte timpuri, dar lucrurile cele mai importante se intampla in prezent: concentreaza-te asupra lor!

LEU

Asculta sfatul pe care il primesti azi sub forma unei informatii sau a unei vesti bune prin telefon, pentru ca este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalti, deci stai cu urechile palnie la tot ce se vorbeste in jur, ca nici nu stii ce pont de milioane apare! Reusita depinde enorm de atitudinea ta in fata noului sens care ti se deschide, ca atare poti avea castig de cauza daca primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o directie pozitiva, pornind la drum cu aura de invingator!

FECIOARĂ

Daca pleci la drum, va fi o calatorie fructuoasa, in care ai ocazia de a intalni exact oamenii de care ai nevoie intr-un proiect important. Faci cunostinte noi, primesti idei sau solutii interesante ce merita puse in aplicare, iar succesul oricarei colaborari este asigurat. Daca vrei sa ai o zi de succes, ia legatura cu oameni din alte orase sau alte tari, pentru ca cele mai profitabile roade apar din colaborarile la distanta. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare in plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mandrie.

BALANȚĂ

Esti dornic de aventura, pentru ca se naste in mintea ta o idee noua extrem de motivanta pe care abia astepti s-o si pui in practica. Bate fierul cat e cald, ca atare insista sa faci deja primii pasi in directia visata chiar acum, cat totul e inca proaspat in mintea ta, deoarece noul te stimuleaza fantastic si iti da un chef nebun de schimbare. Traseaza deja prima etapa a acestui demers de durata, pentru ca restul va veni usor de la sine. Uneori ajunge sa ai doar scanteia de inceput, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre tinta finala.

SCORPION

Cand erai gata sa renunti la un plan care ajunsese intr-un punct sensibil, iata ca apare si neasteptatul salt inainte care te readuce in cursa. E semn ca niciodata nu trebuie sa renunti, pentru ca nici nu stii cum abandonul tau survine cu o clipa inainte de a aparea vestea succesului. Continua sa speri, sa tragi tare, sa lupti cu piedicile de pe parcurs, convins ca te indrepti in directia cea mai buna. Da, poate acum totul pare sa evolueze mult mai lent si mai greu, dar toate aceste eforturi se vor lega la un moment dat intr-o reusita demna de toata lauda. Insista, deci, oricat de lung ar mai parea drumul!

SĂGETĂTOR

Tu esti implicat de obicei in ce se petrece in jurul tau, dar azi alegi o atitudine mult mai rezervata, convins ca numai asa vei depasi cu bine o situatie dezechilibrata. Ramai rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul in care merg lucrurile, si asa vei vedea ca efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu e genul tau sa tratezi de pe margine sau cu indiferenta lucrurile care se intampla in calea ta, dar de data aceasta e mult mai bine sa stai pe loc si sa nu te bagi. Furtuna va trece mult mai usor daca o lasi sa treaca pe langa tine, fara a interveni in vreo directie. Un pic pasiv, un pic comod, vei trece peste toate mult mai usor!

CAPRICORN

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet cu continua sa spui cu tarie ca se poate!

VĂRSĂTOR

Nu-ti place deloc atmosfera acestei zile, care pare sa se intunece din ce in ce mai mult. Ai tendinta de a vedea in jur numai inamici si obstacole si, in loc sa lupti cu starea aceasta negativa care te copleseste, parca torni si mai mult gaz pe foc. Nimeresti intr-un mediu ostil in care e si normal sa vezi peste tot numai partile neplacute, dar nu cumva exagerezi si tu cu pesimismul? Nimic nu e atat de grav pe cat vezi tu, ca atare numai de atitudinea ta depinde sa respingi ceea ce nu-ti convine in jur. Ignora vestile proaste, inamicii, criticii, rautaciosii si invidiosii care stau la panda si implica-te cu mai multa pasiune in ceea ce iti place. Ceea ce nu-ti face placere nici nu exista!

PEȘTI

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Poate te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
898 locuitori

Botnăreşti este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Botnărești. Satul Botnărești este situat la o distanță de 11 km de orașul Anenii Noi, la 3 km de staţia calea ferată Socoleni și la 21 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Pentru prima dată satul a fost menționat documentar în anul 1598, cu numele Butnărești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.