28 decembrie 2016, 14:45 Caleidoscop views 14975
Produsele Viorica – Cosmetic intră în topul celor 10 cadouri de sărbători
28 decembrie 2016, 14:45 Caleidoscop views 14975

Produsele Viorica – Cosmetic intră în topul celor 10 cadouri de sărbători

Potrivit site-ului celui mai ascultat post de radio muzical «Europa Plus», locul șase în lista celor mai populare cadouri de Crăciun sunt produsele de parfumerie - una din principalele activități ale întreprinderii «Viorica-Cosmetic».

În rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic» este prezentată o mare gamă de produse cosmetice, parfumuri pentru bărbați și femei, precum și lumnări aromate – alegerea corectă va fi mult mai ușoară.

În plus, toți cumpărătorii rețelei «Viorica-Cosmetic», care au ales produse în valoare de 150 lei și mai mult, devin participanți a promoției, avînd șansa de a cîștiga 1000 de premii de marcă, precum și super-premii – un laptop Asus ES1, smartphone Samsung Galaxy J5 și tableta Lenovo Yoga.

Potrivit clasamentului site-ului «Europa Plus» celui mai popular post de radio: "Idea de a face cadou un parfum nu este nouă , dar se pare că toți așa sau obișnuit, că absența parfumului printre daruri poate fi o surpriză neplăcută."

Noi sugerăm să nu supărați persoanele apropiate în Ajunul Anului Nou, și să alegeți parfumuri și produse cosmetice în rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic», câștigînd o mulțime de cadouri frumoase.

Citiți mai multe despre promoție pe site-ul www.VIORICA.md.

 

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , cadouri , producere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.