28 februarie 2012, 14:15 Caleidoscop views 3345
28 februarie 2012, 14:15 Caleidoscop views 3345

Google lansează o aplicaţie care permite fanilor să afle datele celor mai noi concerte

Motorul de căutare online Google a lansat o aplicaţie care să le permită utilizatorilor să afle data şi locul celor mai noi concerte ale trupelor lor preferate, informează nme.com.

Prin intermediul acestei aplicaţii, fanii vor putea să afle care sunt cele mai apropiate locuri unde concertează trupele lor preferate.

Managerul de produse Google Kavi Goel a scris într-o postare pe blog: "Pentru mine, cea mai bună muzică este cea cântată live, aşa că mi se pare un lucru frumos să ştii mereu ce trupă vine în oraşul tău".

Dacă trupa/artistul nu concertează în oraşul utilizatorului sau în vecinătate, datele show-urilor nu apar imediat.

Listările sunt realizate pe baza informaţiilor oferite de cele mai importante site-uri de bilete, dar includ şi alte tipuri de evenimente. Aplicaţia este disponibilă, deocamdată, doar în limba engleză.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
843 locuitori

Sărata Nouă este un sat din cadrul comunei Sărata Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Fălești și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 843 de oameni. Satul Sărata Nouă a fost menționat documentar în anul 1847.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.