13 martie 2012, 10:23 Caleidoscop views 3408
13 martie 2012, 10:23 Caleidoscop views 3408

Momentul spectaculos al prăbuşirii unui iceberg

Mai mulţi turişti care se plimbau cu o barcă gonflabilă în zona Antarctică au surprins momentul prăbuşirii unui iceberg în apele oceanului. Cel care a filmat întreaga scenă, în apropiere de Golful Wilhelmina, este Germanul Lex Coppoolse, potrivit Daily Mail.

El a descris impactul ca fiind atît de puternic, încît sunetul scos de prăbuşirea gheţii a fost perceput precum cel al unei explozii. Incidentul era cît pe ce să răstoarne barca în care se afla alături de cîţiva prieteni. Din fericire au scăpat doar cu nişte lovituri la cap provocate de bucăţile de gheaţă împrăştiate în jur.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.