29 septembrie 2017, 11:35 Caleidoscop views 17134
7 vedete care urmează să devină mămici (Foto)
29 septembrie 2017, 11:35 Caleidoscop views 17134

7 vedete care urmează să devină mămici (Foto)

În curînd, mai multe femei cunoscute de la noi vor deveni mămici. Acestea radiază de fericire în fotografiile pe care le postează pe site-urile de socializare și își înduioșează fanii cu mesaje emoționante.

Vera Terentiev

Prezentatoarea TV și soțul ei, Dorian Furtună, sînt în așteptarea celui de-al doilea copil. Recent, Vera a anunțat că se retrage de la ecran pentru a se pregăti de ziua cea mare.

"De astăzi mă retrag temporar din redacția de știri și din studioul TV, pentru un motiv extraordinar. Mă retrag în concediul de graviditate și maternitate. Pentru a trăi din nou, în scurt timp, misiunea și bucuria de mamă."

Jurnalista mai are un băiețel, pe care-l cheamă Răzvan.

Natalia Gordienko

De Ziua Independenței, interpreta a anunțat că va deveni mămică. De atunci, aceasta a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă. Se zvonește că Natalia așteaptă un băiețel, iar tatăl acestuia este un om de afaceri din Chișinău.

Ana Smolnițchi

Pe 29 august, jurnalista s-a măritat cu alesul inimii sale, avocatul Sergiu Ciorbă. Acum, cei doi sînt în așteptarea primului lor copil.

Victoria Cocieru

Fondatoarea brandului Kheops și iubitul ei, Dan Pînzaru, sînt în așteptarea primului copil. Victoria este în a 9-a lună de sarcină și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

Marcela Dedin

Pe 18 septembrie, prezentatoarea TV a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară. "Azi i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii. Emoționant pînă la lacrimi. Lacrimi de bucurie, evident", a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Olea Bux

Olea Bux are două fetițe, iar din surse demne de încredere am aflat că femeia de afaceri este în așteptarea celui de-al 3-lea copil.

Dorina Cojocaru

Producătoarea TV va deveni în curînd mămică. Recent, aceasta a postat o fotografie cu burtica proeminentă pe pagina sa de facebook și a scris un mesaj emoționant.

"Pînă la 18 ani am tot simțit un regret că nu m-am născut băiat.

Pe la 22 cumva am început să mă simt bine în pielea mea, înțelegînd că limitele țin de stereotipuri și că ce pot reuși ca femeie, nu mi-ar fi reușit fiind bărbat.

După 30 convingerea nu mai cere confirmare. Simt o binecuvîntare prin a fi și-a mă simți femeie. Altfel, nu aveam cum fi parte din cea mai mare minune a lumii.

P.S. Mișcările lui mă rup de realitate, de cunoștințele anatomice și mă transformă într-un mare semn de întrebare fără șansa de a-și găsi răspunsuri."

Sursa: mamaplus.md

Cuvinte cheie:

mama , copii , vedete , sarcină

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
879 locuitori

Stolniceni este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de locuitori. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.