27 noiembrie 2017, 09:00 Caleidoscop views 44345
Horoscopul pentru 27 noiembrie 2017
27 noiembrie 2017, 09:00 Caleidoscop views 44345

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2017

BERBEC

Desi este luni, intreaga atentie ste indreptata asupra vietii personale; incerci sa petreci mai mult timp alaturi de oamenii dragi din viata ta (partener de cuplu, familie sau prieteni foarte apropiati). Spre seara, esti destul de emotiva si poti lua o decizie brusca.

TAUR

Ultima saptamana din luna noiembrie incepe cu multe schimbari pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala. Poti primi cateva oferte de colaborare care iti vor aduce beneficii nu doar in cariera, ci si in bugetul financiar. Este o perioada buna sa pui bani deoparte.

GEMENI

Inca de la primele ore ale diminetii iti concentrezi intreaga atentie asupra vietii profesionale, unde trebuie sa te ocupi de mai multe taskuri. Conjunctura astrala favorizeaza parteneriatele si discutiile pentru viitoarele proiecte, asa ca profita de aceste momente benefice.

RAC

Dupa o discutie indelungata avuta cu un posibil partener de afaceri, decizi sa bateti palma pentru un proiect de cel putin un an. Ai mare incredere in tine si stii ca vei reusi sa obtii tot ce iti propui. Partenerul de cuplu te sustine neconditionat in aceste momente.

LEU

O problema sentimentala te apasa pe suflet si nu iti da pace; din fericire, esti suficient de inspirata pentru a lua o decizie care nu doar ca te va avantaja pe tine, insa va aduce si beneficii frumoase pe plan sentimental intr-un timp destul de scurt.

FECIOARĂ

Prima zi a saptamanii este una foarte buna pentru a iti indrepta atentia asupra vietii profesionale si a incepe noi proiecte. Ai idei frumoase pe care vrei sa le prezinti superiorilor si cu care poti aduce schimbari importante nu doar in cariera, ci si pe plan financiar.

BALANȚĂ

Profiti de ziua de astazi si iti indrepti atentia asupra vietii personale, unde incerci sa rezolvi cateva dintre micile probleme de comunicare pe care le ai cu oamenii din jurul tau. Ai rabdare sa asculti tot ce ti se reproseaza si iti expui punctul de vedere cu argumente foarte bune.

SCORPION

Ziua de luni este una aglomerata si destul de incarcata pentru tine; ai multe pe cap, insa incerci sa iti planifici timpul inca de la primele ore ale diminetii astfel incat sa termini tot ce iti propui si sa nu ramai si peste orele programului. Spre seara, esti foarte relaxata.

SĂGETĂTOR

Astazi, dupa o discutie lunga si serioasa avuta cu partenerul de cuplu, hotarasti ca este momentul pentru cateva schimbari importante in viata personala. Este posibil ca impreuna sa faceti planuri de lunga durata pentru un viitor frumos.

CAPRICORN

Desi este luni, nu ai foarte multe taskuri de rezolvat; esti relaxata si reusesti sa te ocupi fara nicio problema de tot ce iti propui. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. In cazul in care esti singura, astrele iti pot scoate in cale o persoana interesanta.

VĂRSĂTOR

Esti foarte inspirata sa faci cateva schimbari importante in ceea ce priveste viata profesionala; iesi din zona de confort, incerci lucruri noi si reusesti sa ajungi acolo unde iti propui. Pe plan sentimental, esti foarte sincera cu partenerul de cuplu.

PEȘTI

Astazi reusesti sa pui bazele unui proiect amplu si de lunga durata. Aceasta este o perioada foarte buna pentru a iesi din zona de confort si a incerca si alte drumuri profesionale. Spre seara, o persoana foarte draga iti da un sfat bun de care ar fi bine sa tii cont.

Sursa: horoscop.garbo.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2017

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
319 locuitori

Ocniţa-Răzeşi este un sat din cadrul comunei Cucuruzeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Ocniţa-Răzeşi a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.