27 aprilie 2012, 11:28 Caleidoscop views 3394
27 aprilie 2012, 11:28 Caleidoscop views 3394

Preot Maya: haosul va duce la sfîrşitul erei noastre, va începe una nouă


Foto: i-version.ru 

Primul preot european Maya, care s-a născut în Australia, Omrael Norbert Muigg, susţine că "haosul", de care în prezent este cuprinsă lumea  este o consecinţă a faptului că în decembrie 2012 ciclul cu durata de 5200 de ani, în conformitate cu calendarul Maya, ia sfîrșit şi începe o nouă eră, în care omenirea va suferi semnificative schimbări interne, relatează latino.foxnews.com.

Procesul de transformare presupune anumite distorsiuni în dezvoltarea oamenilor, care în prezent se exprimă prin  relaţiile de familie, sociale şi economice.

În acest sens, el a menţionat că haosul din lume, care se reflectă în situaţia economică actuală, se va rezolva atunci cînd va veni era nouă, adică peste 5-10 ani.

Muigg, care a decis să părăsească ţara sa 20 de ani în urmă, pentru a studia cultura Maya, a vizitat Spania pentru a împărtăşi cunoştinţele sale  cu o civilizaţie "înţeleaptă".

În opinia sa, cultura occidentală trebuie să dezvolte latura spirituală, să renunţe la frica de "lumea invizibilă", prin care preoţii oferă înţelepciune altora. O astfel de dezvoltare ar putea ajuta la stabilirea unei relaţii mai bune între civilizaţii, în timp ce fiecare naţiune va privi în interior şi va proteja interesele sale, pentru că altfel se ajunge la conflict.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2020 locuitori

Palanca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Palanca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Stefan Vodă și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Palanca a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.