14 mai 2012, 15:05 Caleidoscop views 7983
14 mai 2012, 15:05 Caleidoscop views 7983

Apocalipsa nu poate fi evitată

Apocalipsa prezisă de mayaşi NU mai poate fi evitată! Ultima noastră şansă a fost irosită după ce ultimul artefact care ne mai proteja a fost distrus.

Un vechi craniu mayaş, despre care profeţiile spuneau că va apăra omenirea de un sfîrşit violent, a fost scăpat pe jos într-un laborator din Germania, anunţă inopressa.ru. Artefactul are circa 1000 de ani și în anii 1937-1939 a fost adus de naziști din Tibet, apoi a aparținut lui Heinrich Himmler.

În timpul unei şedinţe foto, craniul din rocă vulcanică, numit Quauthemoc, a căzut pe podea; în urma incidentului, bărbia lui Quauthemoc a fost ciobită.

Pînă acum nimeni nu ştie cu exactitate dacă craniul a fost scăpat de cineva sau a căzut singur. Legenda mayaşă susţine că artefactul este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea de a ajuta umanitatea să supravieţuiască Apocalipsei "programate" anul acesta pe 21 decembrie.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.