16 iunie 2014, 09:51 Caleidoscop views 11692
16 iunie 2014, 09:51 Caleidoscop views 11692

Teoria evoluţiei omului devine nepopulară

Legislația SUA este concepută în așa fel încît fiecare stat al SUA are posibilitatea de a adopta propriile legi. În statul american Tennessee a fost adoptată o lege, normele căreia permit profesorilor să critice concepțiile ştiinţifice general acceptate. Astfel profesorii pot interpreta la discreția lor, de exemplu, teoria originii omului sau datele privind schimbările climatice de pe Pămînt.

Dar, această lege are și adversari care se tem că profesorii vor prezenta opinii pseudoştiinţifice.

De reţinut că aproximativ 40% dintre locuitorii SUA, potrivit datelor Institutului Gallup, cred că omul a fost creat de Dumnezeu, în timp ce 38% aderă la teoria general acceptată a evoluţiei.

Cuvinte cheie:

om , evolutie , teorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
429 locuitori

Ciubara este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Satul este situat la 20 km de orașul Rîșcani și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 429 de locuitori. Satul Ciubara a fost menționat documentar în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.