23 august 2013, 11:10 Caleidoscop views 19345
23 august 2013, 11:10 Caleidoscop views 19345

Ce faci dacă ți-a fost spart contul de Facebook?

Securitatea contului de Facebook este foarte importantă pentru toţi utilizatorii. În afara protecţiei pe care o asigură reţeaua de socializare, contribuţia userilor este esenţială.

Cinci paşi pentru protejarea sau recuperarea contului de Facebook:

1. Schimbă parola
Cel mai simplu mod de a-ţi proteja contul este schimbarea parolei în mod regulat. Astfel, dacă cineva a obţinut acces la contul tău nu va putea beneficia de acest lucru pe o perioadă lungă de timp.

2. Revendică-ţi contul
Dacă cineva a obţinut accesul la contul tău de Facebook, este posibil să schimbe parola. Din fericire, Facebook îţi dă posibilitatea de a-ţi revendica contul urmînd paşii de identificare de la Help Center.

3. Reactualizează antivirusul de pe computer
Pînă în acest moment majoritatea viruşilor Facebook se limitează la trimiterea mesajelor şi adăugarea prietenilor. Acest lucru se poate schimba şi de aceea o măsură de prevenire este actualizarea frecventă a programelor de antivirus.

4. Triază aplicaţiile Facebook
Fiecare aplicaţie pe care o foloseşti pe Facebook poate compromite securitatea contului. De aceea este recomandat să ştergi toate aplicaţiile pe care nu le foloseşti în mod curent.

5. Anunţă-ţi prietenii de o eventuală problemă
Dacă ai probleme de securitate pe contul de Facebook anunţă-ţi prietenii pentru a îi proteja de eventualele mesaje trimise de viruşi în numele tău.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
3713 locuitori

Floreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Floreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, pe malul stîng al rîului Bîc, în apropiere căii ferate Chișinău-Odesa, situat la 25 km de orașul Anenii Noi și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3713 oameni. Localitatea a fost atestată pentru prima dată în anul 1859 cu denumirea Broasca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.