30 august 2012, 09:47 Caleidoscop views 8985
30 august 2012, 09:47 Caleidoscop views 8985

Locuitorii din Osaka speriați de coloanele neobișnuite de lumină


Foto: topnews.ru

Un fenomen ciudat i-a speriat pe locuitorii Japoniei. La 21 august în Osaka, Japonia a avut loc o puternică furtună cu fulgere. Ca urmare, locuitorii din regiune au putut observa pe cer coloane neobișnuite de lumină. Fenomenul ciudat i-a șocat foarte mult pe oameni, relatează paranormal-news.ru.

Unul dintre localnici a postat fotografiile pe microblogul său. În comentarii el a scris că intenționa să fotografieze fulgerul, dar pe fotografie a apărut o coloană ciudată.

Cu toate acestea, fenomenul nu este unul paranormal. "Coloane luminoase pot fi văzute pe timp de noapte, în marile orașe, unde există iluminare stradală. De asemenea favorabilă este vremea rece de -20 grade Celsius și mai jos, iar în să fie prezente o mulțime de cristale de gheață.

 

 

Cuvinte cheie:

natura , Mister , Japonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.