17 octombrie 2012, 15:17 Caleidoscop views 8839
17 octombrie 2012, 15:17 Caleidoscop views 8839

SENZAŢIONAL! Pe Marte a fost găsită o bucată de polietilenă

Specialiștii NASA continuă să examineze cu curiozitate și uimire un alt lot de fotografii ale peisajului marțian, trimis de robotul Curiozity pe  Pămînt, relatează vesti.ru. De data aceasta, robotul, ca de obicei, a fotografiat solul. Nisip ca nisip, spuneau inițial în agenția aerospațială. Apoi, imaginea a fost mărită și a apărut o altă întrebare ciudată: de unde pe Marte a apărut un lucru asemănător cu o pungă de plastic?

Oamenii de știință sînt nedumeriți, iar amatorii de senzații au început să vorbească despre viața pe Marte, precum și despre urmele civilizațiilor extraterestre. La NASA a fost găsit o explicație care stă pe picioarele pe pămînt, presupunînd că o bucată de plastic transparent s-a detașat de  Curiozity în timpul aterizării sale. Cu toate acestea, este doar o presupunere.

 

Cuvinte cheie:

Planete , descoperire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
106 locuitori

Şumna este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulhac și Şumna. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Rîșcani și la 173 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Șumna a fost menționat documentar în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.