15 decembrie 2012, 13:50 Caleidoscop views 9162
15 decembrie 2012, 13:50 Caleidoscop views 9162

NASA: De ce lumea nu se va sfîrși pe 21 decembrie (VIDEO)

Încercînd să demonteze ideea Apocalipsei mayaşe din 21 decembrie, specialiştii de la NASA au publicat pe canalul oficial de Youtube un film intitulat “De ce lumea nu s-a sfîrşit ieri”. Filmul trebuia să apară pe data de 22 decembrie, dar a fost lansat cu 10 zile mai devreme.

Încercînd să distrugă aşa-zisele mituri privind ziua de 21 decembrie şi Apocalipsa mayaşă, mai mulţi astronomi, fizicieni şi istorici, au realizat un film intitulat “De ce lumea nu s-a sfîrşit ieri”, oferind o serie de explicaţii logice pentru evenimentele ce vor avea loc în aceea zi. Specialiștii NASA spun că soarele nu va iradia planeta şi niciun meteorit nu va lovi pămîntul, convinși că omenirea va exista și după data respectivă.

Directorul Centrului de Arheologie-Astronomie de la NASA, doctorul John Carlson, a susţinut că 21 decembrie nu este ultima zi din acel calendar. Oamenii de ştiinţă vor să dovedească faptul că supoziţiile referitoarea la distrugerea lumii sunt doar interpretări nepotrivite ale calendarului mayaş şi a datelor pe care acesta le oferă.

Totodată, NASA  a lansat pe site-ul său o nouă pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre sfîrşitul lumii.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1712
Populația:
2581 locuitori

Caracui este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Caracui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2581 de oameni. Satul Caracui a fost menționat documentar în anul 1712.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.