24 decembrie 2012, 09:54 Caleidoscop views 6388
24 decembrie 2012, 09:54 Caleidoscop views 6388

Ce prevestesc astrele pentru ziua de 24 decembrie


Foto: damaideparte.ro 

CAPRICORN: Vă bate gîndul să porniţi o afacere. Puneţi la punct toate detaliile, înainte de a trece la acţiune! Vă sfătuim să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite.

VĂRSĂTOR: Nu daţi vina pe membrii familiei pentru nereuşitele de azi! Simţul practic vă lipseşte aproape în totalitate. Este indicat să evitaţi întîlnirile de afaceri.

PEŞTI: Un prieten vă propune să colaboraţi întro afacere de pe urma căreia puteţi cîştiga bine. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.

BERBEC: Sunteţi pus în situaţia de a lua o hotărîre importantă pe plan sentimental. Nu staţi prea bine cu simţul practic, dar familia vă susţine.

TAUR: Pe plan financiar, nu staţi prea bine. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. S-ar putea să primiţi bani de unde nici nu vă aşteptaţi.

GEMENI: Sunteţi confuz şi aveţi puţine şanse să porniţi afacerea pe care o planificaţi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină.

RAC: S-ar putea să îi reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult. Trebuie să vedeţi jumătatea plină a paharului şi să nu vă supăraţi.

LEU: Partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi starea de confuzie care vă domină. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă.

FECIOARĂ: Nu reuşiţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi. Pe de o parte, ar trebui să terminaţi o lucrare importantă, iar pe de altă parte, sunteţi presat de o problemă financiară.

BALANŢĂ: Dimineaţa sunteţi exagerat de optimist şi intenţionaţi să cereţi o mărire de salariu. Este puţin probabil să aveţi cîstig de cauză, ba s-ar putea chiar să vă alegeţi cu sarcini suplimentare.

SCORPION: O problemă de natură sentimentală vă strică buna dispoziţie. Puteţi avea succes pe plan profesional, însă numai dacă depuneţi un efort deosebit.

SĂGETĂTOR: Nu încercaţi să meşteriţi nimic prin casă! Este de preferat să apelaţi la cineva care se pricepe, pentru că azi s-ar putea să fiţi ceva mai neîndemînatic.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.