26 decembrie 2012, 14:40 Caleidoscop views 8096
26 decembrie 2012, 14:40 Caleidoscop views 8096

Gestul incredibil al unui îngrijitor de la ZOO. 11 milioane de oameni au văzut clipul!

Un îngrijitor al Grădinii Zoologice "Out of Africa Wildlife Park" din SUA a reuşit să uimească vizitatorii stabilimentului prin intermediul unui gest cu adevărat incredibil.

Tigrii de la Grădina Zoologică "Out of Africa Wildlife Park" au fost întotdeauna un punct de atracţie pentru toţi vizitatorii stabilimentului, iar îngrijitorii cît şi persoanele care iubesc aceste animale sînt tot timpul cu ochii pe cuşca acestora, scrie Daily Mail.

Unul dintre îngrijitorii tigrilor de la acest parc a reuşit să le dea vizitatorilor mari emoţii prin intermediul gestului său, uimind asistenţa.

Jeff Harwell, în vîrstă de 30 de ani, a plonjat în piscina de 45 de metri adîncime, aflată în interiorul cuştii tigrilor de la această grădină zoologică, urmat aproape pe urmele sale de către un tigru imens.

De altfel, spectacolele oferite de îngrijitorii grădinii acompaniaţi de tigrii de aici sînt frecvente, şi au devenit o tradiţie la "Out of Africa Wildlife Park".

Prin intermediul acestor demonstraţii personalul de la grădina Zoo americană îşi doreşte să arate vizitatorilor cît de spontani, vivace şi rapizi sunt tigrii, reuşind totodată să se adapteze unui mediu în care interacţionează constant cu oamenii.

Cuvinte cheie:

animale , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
4528 locuitori

Borogani este un sat şi comună din raionul Leova. Borogani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Leova și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4528 de oameni. Satul Borogani a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.