16 februarie 2013, 09:37 Caleidoscop views 8824
16 februarie 2013, 09:37 Caleidoscop views 8824

Horoscopul pentru 16 februarie 2013

VARSATOR:  Se anunţă un party pe cinste şi o să vă revedeţi prietenii, rudee, mai cunoaşteţi şi altă lume. E momentul să vă extindeţi relaţiile şi să socializaţi mai des.

PEŞTI: Aţi putea pleca pe undeva, să petreceţi două zile de vis în altă localitate, să vă distraţi, să vizitaţi nişte obiective turistice sau, dacă e zăpadă, să schiaţi.

BERBEC: Intraţi la cheltuială fie pentru că porniţi la drum, fie pentru că vă luaţi diverse lucruri de prin tîrg cu reducere sau fără. Poate aveţi nevoie de o ţinută vestimentară.

TAUR:  O stare de bine. Poate primiţi o veste extraordinară, vă întîlniţi cu cineva de care v-a fost un dor nebun, primiţi un cadou sau doar ieşiţi la plimbare împreună.

GEMENI: Vor fi cîteva momente prin tîrg, de mare încărcătură afectivă, o fi nunta cuiva, un botez, o logodnă sau are loc botezul unui copilaş, e ceva emoţionant printre altele.

RAC: Aţi putea porni într-o excursie şi să vă priască schimbarea de decor, să faceţi o drumeţie, să coborîţi pe pîrtie cu schiurile sau cu săniuţa dacă sînteţi dornici de mişcare.

LEU:  Întrevedere cu cineva de la care aveţi mari aşteptări, poate vreţi să vă invite la plimbare, în vacanţă, să aducă vorba de logodnă, căsătorie sau poate despre un job.

FECIOARĂ:  O să fiţi curtaţi de diverşi prieteni care vor să vă petreceţi ziua, seara, împreună, dar şi voi sînteţi interesaţi de cineva anume, pentru o relaţie sentimentală.

BALANŢA: Poate daţi o petrecere la voi acasă şi-i chemaţi pe toţi cei care-i iubiţi, fraţi, surori şi prieteni la cataramă, să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri.

SCORPION:  Se prea poate să vă iasă-n cale acea persoană cu care să rezonaţi sufleteşte, aşa cum aţi visat, şi să începeţi o viaţă nouă, să înfloriţi, nu alta.

SĂGETĂTOR:  O să vă străduiţi să faceţi faţă tuturor obligaţiilor şi să vă rămînă timp şi pentru o întîlnire de suflet, că poate aveţi de făcut vreo destăinuire, o declaraţie de dragoste.

CAPRICORN: Se conturează o ieşire cu colegii, prietenii, poate daţi o fugă pînă la ţară şi vă-ntoarceţi mîine seară dacă veţi sta la un prieten, o rudă.

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
4090 locuitori

Răuţel este un sat şi comună din raionul Făleşti. Răuţel este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4090 de oameni. Satul Răuțel a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.