11 ianuarie 2013, 09:38 Caleidoscop views 7305
11 ianuarie 2013, 09:38 Caleidoscop views 7305

Horoscopul pentru 11 ianuarie 2013

CAPRICORN: Sînteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori. Astăzi puteţi rezova mai uşor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

VĂRSĂTOR: Vi se oferă noi perspective atît pe plan social, cît şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă din prima clipă. Nu este exclus să legaţi o prietenie de durată.

PEŞTI: Ar fi bine să amînaţi întîlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei.

BERBEC: Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile. Partenerii de afaceri sînt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

TAUR: Pe plan profesional, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor relaxante.

GEMENI: În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiţi în luarea unei decizii! S-ar putea să nu fie ceea ce pare la prima vedere.

RAC: Astăzi vă sfătuim să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sînteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani. Fiţi prudent! Nu este un moment favorabil investiţiilor.

LEU: Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sînt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire.

FECIOARĂ: În cursul dimineţii, vă face placere să vă întîlniţi cu un vechi prieten. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Aveţi grijă să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi!

BALANŢĂ: La locul de muncă, s-ar putea să întîmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor.

SCORPION: Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al cîştigurilor materiale. Astăzi aveţi succes în tot ce faceţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă sînt foarte bune.

SĂGETĂTOR: Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele.

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
778 locuitori

Logofteni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Logofteni și Moldoveanca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 778 de oameni. Satul Logofteni a fost menționat documentar în anul 1633.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.