14 ianuarie 2013, 09:55 Caleidoscop views 8883
14 ianuarie 2013, 09:55 Caleidoscop views 8883

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2013

CAPRICORN: S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. După-amiază aveţi o stare de spirit mai bună şi sînt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR: S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Dacă v-aţi planificat o călătorie împreună cu familia, vă recomandăm să nu ezitaţi. Lăsaţi comoditatea şi nu vă eschivaţi.

PEŞTI: Un telefon de la o rudă vă schimbă programul. Trebuie să plecaţi într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult.

BERBEC: Vă recomandăm să amînaţi deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile unei rude apropiate.

TAUR: S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

GEMENI: Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin. Vă recomandăm să nu vă implicaţi în activităţi delicate, pentru că s-ar putea să nu obţineţi rezultatele scontate.

RAC: Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie odihnei şi relaţiilor sentimentale.

LEU: Vă recomandăm să evitaţi întîlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sînteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei.

FECIOARĂ: Dimineaţa sînteţi marcat de confuzie. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere sau să începeţi o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ: Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vîrstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri. Înarmaţi-vă cu multă răbdare.

SCORPION: Dimineaţă s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri.

SĂGETĂTOR: Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
1170 locuitori

Clişova este un sat şi comună din raionul Orhei. Clişova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1170 de oameni. Satul Clișova a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.