17 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 7265
17 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 7265

Horoscopul pentru 17 ianuarie 2013

CAPRICORN: Dimineaţa nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni. Fiţi atent, pentru că vă puteţi izola la serviciu. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care vă frămîntă nu sînt chiar atît de grave.

VĂRSĂTOR: La serviciu sînteţi foarte binedispus şi munciţi cu tragere de inimă. Aveţi grijă, pentru că unii colegi sînt invidioşi. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Puteţi face împreună planuri pentru cămin.

PEŞTI: Aveţi impresia că sînteţi neglijat. Nu vă lăsaţi pradă sentimentelor, întrucît riscaţi să deveniţi melancolic. Nu fiţi nemulţumit. O asemenea atitudine poate accentua neînţelegerile cu persoana iubită.

BERBEC: Nu sînteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur. Cînd vă veţi da seama, ar putea fi prea tîrziu. După-amiază, puteţi să vă gîndiţi la planuri de viitor şi să vă bucuraţi de armonia din familie.

TAUR: Dimineaţa sînteţi de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care aţi căzut. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi importante.

GEMENI: Puteţi cîştiga bani cu uşurinţă, doar să nu vă forţaţi norocul. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu cei din jur. Ascultaţi sfaturile celor care vă iubesc.

RAC: Astăzi aveţi succes în afaceri. Puteţi încheia un contract sau să găsiţi un al doilea serviciu. Încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă.

LEU: Dimineaţa s-ar putea să amînaţi o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentraţi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung. Spre seară, s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere.

FECIOARĂ: Nu faceţi investiţii şi nu cumpăraţi obiecte de valoare. Vă recomandăm să evitaţi întîlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare.

BALANŢĂ: Nu sînteţi prea sociabil şi preferaţi să fiţi singur. Totuşi, nu refuzaţi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă. Spre seară, o rudă apropiată reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

SCORPION: Astăzi încercaţi să evitaţi călătoriile. Sînteţi prea puţin sociabil şi puteţi pierde în afaceri. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, dar trebuie să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR: Se pare că sînteţi inhibat şi irascibil. Fiţi prudent şi evitaţi cearta cu colegii de seviciu. Ascultaţi-vă intuiţia şi implicaţi-vă mai mult în problemele casei.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1157 locuitori

Dahnovici este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Dahnovici a fost menționat documentar în anul 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.