30 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3161
Horoscopul pentru 30 mai 2021
30 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3161

Horoscopul pentru 30 mai 2021

BERBEC

Prieteniile sau relatiile de dragoste formate in aceasta zi sunt la fel de stabile ca si celelalte. Conversatiile de stimulare ar putea avea loc atat cu prietenii vechi dar si cei noi si vei reusi sa afli unele informatii pe care le cautai de ceva timp. Aceasta zi va fi una destul de incarcata mai ales ca vei avea de rezolvat unele activitati destul de interesante.

TAUR

Astazi nu cunosti oboseala, nici cea intelectuala, nici cea fizica ceea ce te va face sa iesi si sa faci unele exercitii in aer liber. Te gandesti sa pui la cale o mica excursie alaturi de cei mai buni prieteni unde vei fi nevoit sa faci anumite drumetii. Partenerul de viata va fi incantat de idee si se va apuca imediat de pregatit bagajele.

GEMENI

Posibilitatea de a pleca intr-o excursie pe calea aerului va veni din partea unor prieteni. Vei dori sa amani aceasta excursie din cauza unor probleme de sanatate si vei vrea sa stai acasa sa te uiti la tv, sa stai pe internet sau sa citesti o carte. Poti incerca sa faci unele proiecte ce te vor ajuta pe viitor sa avansezi in cariera pe care o ai.

RAC

Unele informatii iti pot aduce cateva oportunitati interesante pentru a iti spori veniturile. Poate ca vei invata unele moduri de a incepe o proprie afacere. Vei putea descoperi eficenta unor noi tehnologii pentru gestionarea finantelor. Discutiile cu altii ar trebui sa iti aduca mai multe idei noi in cariera ta.

LEU

Este posibil sa te ocupi de unele proiecte care te fac sa te simti bine in ultima perioada, in special proiectele care se refera la atingerea unor anumite teluri in cariera ta. In acest proces ai dezvoltat probabil noi competente, iar acum te simti destul de increzator pentru a le folosi. Vei fi determinat sa finalizezi si sa iti atingi obiectivele dorite.

FECIOARĂ

Vei fi nevoit sa iti schimbi planurile facute pentru aceasta zi din cauza unei calatorii in interes de serviciu. Din cauza starii tale de irascibilitate vei spune unele vorbe cu care vei jigni anumite persoane. Ar fi bine sa incerci sa cauti o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita si sa aibe de castigat.

BALANȚĂ

Succesele recente nu te-au facut sa te simti odihnit. Cel mai probabil vei avea mai mult de munca si vei fi nevoit sa lucrezi din greu. Astazi s-ar putea sa petreci o perioada de timp cautand unele optiuni pentru imbunatatirea starii socio-economice. Partenerii de afaceri vor putea sa te inspire cu unele idei.

SCORPION

Iti pui sperante prea mari in planurile tale si uiti cat de cruda este totusi realitatea. Arunci vorbe aspre persoanelor dragi care ti-au fost alaturi cand ai avut nevoie si exista posibilitatea sa te paraseasca. Ar fi mai bine sa incerci sa vorbesti cu calm si sa cauti o rezolvare acestor mici neintelegeri.

SĂGETĂTOR

Atmosfera poate fi putin opresiva astazi. Iti place sa fii liber sa faci ceea ce vrei si s-ar putea sa te deranjeze persoanele din jurul tau care se arata indisponibile pentru tine. Ele par preocupate de propriile lor afaceri ceea ce iti va reaminti de unele rani vechi ce nu s-au vindecat complet.

CAPRICORN

Astazi nu vei fi prea bine dispus ceea ce te va face sa amani o calatorie planificata cu partenerul de viata. Din cauza acestei stari, vei avea parte de unele discutii in contradictoriu cu cei din jur si exista posibilitatea sa fii inteles gresit din cauza problemelor de comunicare. Incearca sa iti spui punctul de vedere in orice discutie vei purta.

VĂRSĂTOR

Prietenii apropiati vor pune la cale o mica excursie si vor dori sa ii insotesti alaturi de partenerul de viata. Poti incerca sa pui la cale o surpriza ce iti va incanta partenerul de viata. Ar fi bine sa incerci sa te relaxezi si sa iti recapeti puterile pentru zilele urmatoare.

PEȘTI

Unele evenimente sociale te vor putea pune in contact cu cateva persoane ce iti vor putea oferi multe informatii valoroase. Vei putea incerca sa faci ceva pentru a putea avansa in cariera ta. Tehnologia ar putea juca un rol destul de important in toate acestea, deci ar putea fi o idee buna sa lucrezi mai mult pe calculator.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.