07 august 2011, 13:01 Caleidoscop views 8091
07 august 2011, 13:01 Caleidoscop views 8091

Ținînd pasul cu stelele

Prognoză astrologică săptămînală de la 8 pînă la 14 august 2011

Tabloul energetic al săptămînii

Luna creşte pînă la 12 august şi se poate conta pe ajutorul ei în toate, în afară de iniţiative, cumpărături şi deplasări, deoarece acţionează din plin Mercur retrogradat. La 8 august el intră în semnul Leului, ne face siguri de sine, organizatori buni, dar şi excitaţi, lăudăroşi şi autoritari.

 13 august 21:59 – Lună plină.

8, 9, 11, 13 – furtuni magnetice.

8 august, luni. Guvernatorul zilei – Luna. A noua zi lunară de la 16:40. Luna în Săgetător. Ziua este bună pînă seara, se poate face orice lucru. Chiar dacă programul va fi foarte tensionat, trigonul Lunii cu Soarele nu va admite să veniţi acasă sleit de puteri. Spre seară energetica zilei se schimbă, deoarece începe să funcţioneze opoziţia lui Mercur cu Neptun. Omul are fantezii ceţoase şi ireale, uşor poate înşela pe cineva sau să se lase înşelat. Neatenţie. În toate lucrurile sînt necesare tactul şi diplomaţia, cu atît mai mult că începe a noua zi lunară, iar ea este satanică.

9 august, marţi. Guvernatorul zilei – Marte. A zecea zi lunară de la 17:35. Luna în Capricorn de la 23:41. Influenţa zilei a noua lunare se va simţi şi astăzi, de aceea nu daţi crezare diferitelor propuneri tentante, evitaţi mulţimea. Spre seară se include cuadratura dintre Marte şi Uran. Probleme, incidente neplăcute, conflicte cu anturajul. În general, acesta este un aspect foarte distructiv în toate lucrurile, sporeşte brusc pericolul accidentelor din cauza grabei şi a depăşirii vitezei. Se blochează computerele şi fac rateuri telefoanele.

10 august, miercuri. Guvernatorul zilei – Mercur. A unsprezecea zi lunară de la 18:20. Luna în Capricorn. Prima jumătate a zilei va fi suficient de complicată. Omul n-a reuşit să-şi vină în fire după neplăcerile de ieri, iar astăzi de dimineaţă îl ameninţă altele noi. Dispoziţie proastă, traumatism sporit. Graba strică orice. Iritarea se include imediat, de aceea e mai bine de a soluţiona toate problemele importante în jumătatea a doua a zilei.

Mai bine nu mergeţi la dentist şi protezist – pot apărea probleme, deoarece oasele sînt fragile. Din cauza fragilităţii oaselor mai bine nu ronţăiţi nuci şi amînaţi munca fizică grea.

11 august, joi. Guvernatorul zilei – Jupiter. A douăsprezecea zi lunară de la 18:56. Luna în Capricorn. În atenţia celor, care lucrează în noaptea spre 11 august: în această perioadă va funcţiona cuadratura Lunii cu Saturn, trebuie să ne luăm în mîini, deoarece acest aspect aduce dispoziţie sumbră, supărare, îngrijorare, sînt probabile decepţii emoţionale, tendinţe spre vorbe brutale.

Dimineaţa, împreună cu ceaiul, ne este servită o porţie de negativ, provocat de Marte şi Pluton. Dorim să obţinem scopul chiar din contul înjosirii celor mai apropiaţi. Independenţă cu orice preţ. La întreprinderi sînt posibile diverse accidente de muncă. Criză în familie şi colectiv.

12 august, vineri. Guvernatorul zilei – Venus. A treisprezecea zi lunară de la 19:25. Luna în Vărsător de la 6:50.

În sfîrşit se poate să ne tragem sufletul. Lucraţi liniştiţi şi nu aşteptaţi nici un fel de intrigi. Planetele au obosit de reglări de conturi. Pe Pămînt vin energii armonioase. Se poate face fantezii, planuri, de realizarea cărora vă veţi apuca după 27 august.
Luna în Vărsător sugerează că la 12 şi 13 august e timpul de vopsit părul şi de smuls buruienile – ele imediat îşi pierd forţa vitală.

Oamenii sensibili deja seara pot simţi apropierea fazei Lunei pline. Îndeosebi Vărsătorii, Leii, Taurii şi Scorpionii. Aşa că acei, care au probleme de ordin cardiovascular, trebuie  să ia toate măsurile de profilaxie.

13 august, sîmbătă. Guvernatorul zilei – Saturn. A paisprezecea zi lunară de la 19:48. Luna în Vărsător. Ca şi orice lună plină, cea de astăzi aduce energii grele şi, în afară de opoziţia Lunii cu Soarele, care provoacă faza Lunii pline, acţionează şi alte aspecte negative între planete.

În primul rînd, aveţi grijă de sănătate, aceasta se referă îndeosebi la femei. Mai bine nu vă aşezaţi la volan, reacţiile sînt inadecvate.

Într-al doilea rînd, nu acceptaţi intervenţii chirurgicale planificate – pot fi hemoragii abundente.

Spre seară decepţii emoţionale, mai bine nu fixaţi întîlniri amoroase, nu plecaţi în deplasare şi nu cheltuiţi banii în zadar.

14 august, duminică. Guvernatorul zilei – Soarele. A cincisprezecea zi lunară de la 20:09. Luna în Peşti de la 15:56.

Pentru a evita orice gen de conflicte, străduiţi-vă să vă odihniţi în singurătate. Pînă la ziua de astăzi sînt caracteristice de dimineaţă nervozitatea, glumele caustice, răutăcioase. Subapreciem situaţia şi dăm de bucluc. Nimeni nu suportă obiecţii. După 14:00 emoţiile sînt puternice, iar sentimentele vulnerabile. Este foarte greu să le ţinem în frîu. Singurătatea este cea mai bună reţetă. Pur şi simplu, dormiţi mai mult, plimbaţi-vă în parc, în pădure, comunicaţi cu natura – aceasta restabileşte foarte bine energetica dumneavoastră.

Sursa: newsmoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
4941 locuitori

Tîrnauca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Tîrnauca alcătuia 4941 de oameni în anul 2004. Satul Tîrnauca a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.