01 februarie 2013, 09:53 Caleidoscop views 6929
01 februarie 2013, 09:53 Caleidoscop views 6929

Horoscopul pentru 1 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Intuiţia vă poate ajuta să rezolvaţi probleme importante, dar ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea ca o rudă să vă ceară ajutorul.

PEŞTI: Sînteţi hotărît să începeţi o viaţă nouă şi intenţionaţi să vă apucaţi de afaceri. Ar fi bine să nu şovăiţi pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Nu neglijaţi odihna.

BERBEC: Puneţi în practică ideile de afaceri pe care le aveţi. Nu ezitaţi să cereţi un împrumut de la o rudă mai în vîrstă şi să ţineţi cont de sugestiile partenerului de viaţă.

TAUR: S-ar putea să primiţi o propunere de colaborare pe termen lung de la un prieten de familie. Spre seară, vă schimbaţi programul şi mergeţi la o petrecere.

GEMENI: Planurile de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeţi o activitate nouă, cu mari şanse de reuşită. Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi avea succese pe plan material.

RAC: Este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să faceţi investiţii care vor aduce venituri frumoase. Profitaţi de ocaziile care vi se oferă, dar nu forţaţi norocul.

LEU: La o întîlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care vă ajută să vă lansaţi în afaceri. Evitaţi speculaţiile.

FECIOARĂ:
O cunostinţă vă propune o colaborare. Vă recomandăm să acceptaţi, pentru că sînt şanse să scăpaţi de problemele financiare, dar încercaţi să încheiaţi lucrurile începute.

BALANŢĂ: O întîlnire neaşteptată vă dă programul peste cap. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în afaceri. Nu promiteţi nimic dacă nu sînteţi sigur că veţi reuşi.

SCORPION: Aveţi un spirit practic şi prindeţi din zbor o idee de afaceri care v-ar putea aduce profit. După-amiază, s-ar putea să aveţi musafiri de la care primiţi un cadou deosebit.

SĂGETĂTOR: Nu începeţi nimic nou pînă cînd nu terminaţi treburile urgente. Comunicaţi cu multă uşurinţă şi aveţi posibilitatea să faceţi noi prieteni.

CAPRICORN: Sînteţi într-o formă deosebită. Vă sfătuim să profitaţi de acest lucru. Pe plan financiar nu aveti probleme, prin urmare este o zi bună pentru investiţii.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
150 locuitori

Chetroasa este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 150 de oameni. Satul Chetroasa a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.