10 februarie 2013, 10:20 Caleidoscop views 8978
10 februarie 2013, 10:20 Caleidoscop views 8978

Cui îi va surîde Şarpele în 2013?

După calendarul chinez, pe 10 februarie începe Anul Şarpelui Negru de Apă. Iată cui îi va zîmbi Şarpele în acest an, potrivit ruvr.ru.

„În Orient, Şarpele este considerat simbol al înţelepciunii, de aceea anul 2013 va fi cea mai reuşită perioadă pentru dobîndirea de noi cunoştinţe, lărgirea orizontului.

Deviza anului este „picătura mică găureşte piatra”. Urmaţi-o pentru a rămîne printre „preferaţii” Şarpelui liniştit şi raţional. Toate începuturile vor fi încununate de succes”, spune Vladislav Obolonski.

Cine sunt fericiţii? Toţi cei care s-au născut sub semnul Dragonului, îndeosebi cei născuţi în anii 1964 şi 1988. Întreg anul, dragonii vor primi cadouri din partea destinului. Mulţii vor primi avansarea mult aşteptată în carieră şi îşi vor îmbunătăţi starea financiară. Toate planurile grandioase ale Dragonului vor fi aprobate şi sprijinite de Şarpe.

Fireşte, Şarpele nu s-a uitat pe sine. Le va surîde soarta îndeosebi celor născuţi în 1941 şi 1977. Abilitatea de a nu trage concluzii în grabă le va permite să aleagă momentul potrivit. Iar capacitatea de a lua decizii rapide şi exacte va garanta succesul. Pe frontul vor avea loc evenimente îmbucurătoare pentru toţi, dar mai ales pentru cei născuţi în anul 1989.

Fericită va fi în 2013 şi inventiva Maimuţă. Ei îi vor aduce bucurii dividendele pentru servicii vechi. Poate fi vorba de bonusuri şi cîştiguri mari la loterie, o moştenire neaşteptată. Şarpele îi va recompensa în principal pe cei născuţi în anii 1956, 1980 şi 2004.

O perioadă benefică îi aşteaptă şi pe cei născuţi sub semnul Calului. Ei au o rezervă bună de energie şi forţă interioară. Ei trebuie să dea dovadă de iniţiativă şi dorinţă de muncă, trebuie să-şi traseze bine obiectivele şi dorinţele. Atunci, făcînd bilanţul anului 2013, vor fi mulţumiţi.

Şi Cocoşul poate fi liniştit. În 2013, chiar dacă nu vor exista suişuri, nici coborîşuri nu vor exista. Este nevoie de multă forţă şi energie pentru a reuşi totul, dar trebuie să se odihnească mai des. La începutul primăverii este posibil să fie nevoie să rezolve o problemă importantă. În concediu este mai bine să plece în sezonul de catifea.

Acest an va fi destul de liniştit şi pentru reprezentanţii semnului Cîine. Nu se întrevăd schimbări importante. Totuşi anul este ideal pentru studii şi autoperfecţionare. La serviciu, în relaţiile familiale şi dragoste – peste tot se poate trece la un nivel nou, mai înalt.

În 2013 vor fi încordaţi cei născuţi sub semnul Bivolului şi Tigrului. Îndeosebi le va fi greu celor din zodia Tigrului. Şarpele le-a pregătit o serie întreagă de obstacole. La începutul anului, ei vor fi nevoiţi să adune cioburi: atît la serviciu, cît şi în viaţa personală. Spre vară totul va intra pe un făgaş mai liniştit şi vor avea timp de odihnă. De noi provocări se vor ciocni în toamnă. Însă spre sfîrşitul anului, Şarpele le va da şansa să se bucure de viaţă.

Pe Şobolan îl aşteaptă multă muncă nu atît fizică, cît spirituală. Cei născuţi sub acest semn trebuie să aibă grijă de sănătatea lor şi să acorde o atenţie deosebită sistemelor digestiv şi cardiovascular. Se recomandă un curs de detoxificare în primăvară şi în toamnă.

Iepurele trebuie să fie atent! Fiind o gustare preferată pentru Şarpe, riscaţi mai mult decît alte semne să intraţi în dizgraţie. Străduiţi-vă să nu vă observe. În acest an este mai bine să nu se facă achiziţii majore, îndeosebi imobiliare. Dedicaţi timp familiei şi prietenilor. Este bine să vă găsiţi un nou hobby. Este posibil ca el să devină principala sursă de venit.

Pentru Porc, Anul Şarpelui va fi ca dealurile americane: cu suişuri şi coborîşuri. Un serviciu nou, noi posibilităţi, teste de rezistenţă – totul va fi destul de furtunos în 2013. Însă în perioadele dificile puteţi să vă bazaţi pe sprijinul prietenilor şi apropiaţilor.

Capra va străluci în 2013! Ce-i drept, unii pot să vă invidieze. Fiţi mai modeşti şi norocul nu vă va ocoli. În vară e posibil să fiţi avansaţi. Renunţaţi la modul pasiv de trai. Sportul şi dansul vă pot aduce noi cunoştinţe în viaţa voastră.

Astrologul consideră că, în ansamblu, Şarpele Negru de Apă are o atitudine destul de paşnică faţă de toate semnele. Chiar dacă nu le ajută, nici nu le va deranja. Amintiţi-vă că în final totul depinde de voi înşivă.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
844 locuitori

Semionovca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Semionovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 844 de oameni. Satul Semionovca a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.