06 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 3028
Horoscopul pentru 7 august 2021
06 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 3028

Horoscopul pentru 7 august 2021

BERBEC

Traditiile sociale antice ar putea fi o parte puternica a zilelor noastre. Un eveniment emotional cu privire la familia ta, poate o nunta sau alta piatra de hotar, te-ar putea face sa te simti putin cam agitat. In graba evenimentelor, probabil ca vei pastra o stransa intarire a oricarei expresii emotionale. Pastrarea aparitiilor ar putea fi mai importanta pentru tine astazi decat de obicei.

TAUR

Viata este un pelerinaj pentru a gasi si a trai ceea ce este semnificativ. Marea foamete este o dorinta spirituala pentru inteles. Munca ta trebuie sa reflecte scopul tau daca nu vrei sa te plimbi in nenorocire. Esti pe cale de a iti descoperi vocea adevarata si petrecerea timpului in natura te poate ajuta sa devii mai confortabil in pielea ta.

GEMENI

In ultima vreme ai vazut ca nu este bine sa fortezi lucrurile, mai ales daca este vorba despre o relatie. Poate ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. La locul de munca sefii sunt tot mai pretentiosi, asa ca iti vei lua unele proiecte suplimentare pe care sa le rezolvi acasa. Familia crede ca te epuizezi si este vremea pentru o vacanta.

RAC

Esti un suflet aventuros. Te gandesti la o mica aventura astazi? Vrei sa-ti propui ca tu si un prieten sau poate partenerul tau sa sariti peste o zi si sa uiti de lucru, treburi si alte probleme de rutina? Te-ai plictisit in ultima vreme, deci cine ar putea da vina pe tine? Daca decizi sa faci acest lucru, asigura-te ca toata lumea stie ce se intampla.

LEU

Se pare ca timpul trece in defavoarea ta, mai ales atunci cand ai de rezolvat o problema urgenta la serviciu. Exista posibilitatea ca termenul limita sa fie chiar astazi, iar situatia nu este deloc clara. Poate ar trebui sa te linistesti si sa gandesti limpede inainte de a actiona. O minte limpede rezolva problemele mai usor.

FECIOARĂ

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri scurte pentru a rezolva anumite probleme financiare. Din cauza agitatiei, risti sa pierzi cateva acte destul de importante. Incearca sa fii mai atent pentru a evita pierderea lor. Spre seara vei fi invitat la o petrecere aniversara a unui prieten apropiat. Chiar daca nu prea ai chef sa mergi, ar fi bine sa nu ii lasi sa te astepte prea mult. Vei avea ocazia sa cunosti o persoana cu care vei lega o prietenie de durata.

BALANȚĂ

In ciuda saltului si a limitelor pe care ti le-ai asumat in ultimele cateva luni, ar putea sa apara o scadere in timp care te va face sa te indoiesti de capacitatea ta de a iti atinge obiectivele. Este posibil sa apara un regres descurajator si neasteptat, dar nu ai lasat niciodata sa te opreasca acest lucru. Evita sa cazi cazi in aceasta capcana acum. Imbraca-te, reevalueaza metodele tale si vei fi bine.

SCORPION

In decursul acestei zile vei reusi sa culegi roadele muncii tale din ultima vreme, iar unii colegi in loc sa te felicite, te evita sau se prefac a nu stiu nimic despre laudele publice primite. Nu iti strica bucuria pentru atitudinea nefireasca sau chiar ostila a unora, in cele din urma invidia ii intoxica pe cei care o simt. Spre seara vei dori sa iesi cu prietenii in oras pentru a putea sarbatori succesul zilei de astazi.

SĂGETĂTOR

Gandeste-te de doua ori inainte de a actiona astazi. Emotiile te-ar putea baga in necazuri. O intrerupere enervanta din rutina zilnica te va arunca in garda. Stai jos si gandeste-te la situatie inainte de a actiona prea grabit. Exista posibilitatea ca din cauza agitatiei sa fii putin cam aiurit. Este timpul sa incetinesti pentru a nu face anumite greseli.

CAPRICORN

In aceasta zi nu este nevoie sa incerci sa-i impresionezi pe altii pentru ca multi vor lua aceasta incercare drept aroganta. Ar fi mai bine sa fii tu insuti si sa-i lasi pe ceilalti sa te descopere cu bune si cu rele. Relatia ta sentimentala nu este nici pe departe asa cum ti-ai dori, insa nu te lasi prada disperarii.

VĂRSĂTOR

Ar trebui sa arati astazi deosebit de bine, si sa te simti fermecator. Prieteni, vecinii si strainii pot comenta despre cat de bine arati. Comunicarea este posibil sa fie calda, informativa si de sustinere. Relatiile de tot felul ar trebui sa se consolideze. Daca ai posibilitatea sa programezi o intalnire cu partenerul tau in seara asta, poti obtine un raspuns deosebit de entuziast si placut.

PEȘTI

In aceasta zi nu este nevoie sa incerci sa-i impresionezi pe altii pentru ca multi vor lua aceasta incercare drept aroganta. Ar fi mai bine sa fii tu insuti si sa-i lasi pe ceilalti sa te descopere cu bune si cu rele. Relatia ta sentimentala nu este nici pe departe asa cum ti-ai dori, insa nu te lasi prada disperarii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.