22 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 3029
Horoscopul pentru 23 august 2021
22 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 3029

Horoscopul pentru 23 august 2021

BERBEC

Dimineata te-ar putea gasi oarecum ingrijorat din cauza unor probleme financiare. Cheltuielile din trecut ce au fost mai nesabuite, ar putea fi in mintea ta. Vei realiza pana la urma ca lucrurile nu sunt asa de rele precum te asteptai. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa te ocupi de anumite afaceri si risti sa pierzi ceva timp cu asta.

TAUR

Este posibil sa fii mai emotionat decat de obicei atunci cand vine vorba de lucru. Fa tot posibilul pentru a iti mentine viata emotionala separata de responsabilitatile zilnice. Daca te simti coplesit de locul de munca, poate fi un semn ca trebuie sa faci anumite schimbari. Acesta este un moment de sensibilitate sporita. Fa tot ce poti pentru a ramane pe linia de plutire.

GEMENI

O persoana pe care ai cunoscut-o de ceva timp ar putea sa dispara din viata ta. Acest lucru te poate faca sa te simti dezorientat. Ideile tale despre adevar, onoare, etica si moralitate ar putea necesita o revizuire in lumina evenimentelor recente. O schimbare a profesiei ar putea aparea la orizont.

RAC

In aceasta zi te poti astepta sa ai o conversatie foarte interesanta cu cineva. Persoana cu care vei vorbi o sa iti ofere o multime de informatii care iti va deschide o noua lume a cunoasterii. Entuziasmul si fericirea va fi cu tine pe decursul acestei zile. Aceasta conversatie va avea un impact destul de important asupra viitorului tau.

LEU

Ar fi bine sa mai lasi treaba deoparte si sa mai iesi in oras. Exista posibilitatea sa cunosti unele persoane ce vor deveni foarte importante pentru tine in viitor. Incearca sa eviti sa te contrazici cu unele persoane pentru a nu iti strica starea de spirit. Poti incerca sa faci si unele exercitii in aer liber si sa incerci sa te detoxifici. Vei vedea ca te vei simti mai linistit.

FECIOARĂ

Vei incepe ziua cu mici probleme de sanatate, dar nu te ingrijora fiindca sunt trecatoare. Dupa o pauza bine meritata iti vei recapata buna dispozitie si vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi. Incearca sa fii cat mai relaxat.

BALANȚĂ

Vei avea ocazia sa iti imbunatatesti traiul si sa iti consolidezi situatia materiala. Te vei gandi sa pleci pentru o perioada in unele calatorii pentru a te mai putea relaxa. Se pare ca in aceasta zi vei reusi sa indeplinesti planurile pe care le-ai facut alaturi de partenerul de viata.

SCORPION

La locul de munca vei fi nevoit sa lucrezi din greu pentru a iti putea finaliza proiectele incepute. Exista posibilitatea ca un coleg sa intampine unele dificultati si sa te roage sa il ajuti sa iasa din acest impas. Un telefon de la un prieten te va face sa iti schimbi planurile din aceasta seara.

SĂGETĂTOR

Daca ai avea mai multe zile libere ar putea fi mult mai usor. Energia te revitalizeaza, permitandu-ti sa obtii multe reusite. Daca exista ceva ce ai ezitat sa faci, profita de increderea acestei zile si apuca-te de ceea ce iti doresti. Vei reusi orice vei face in aceasta zi. Nu te lasa atras sa faci munca altuia, pentru ca ai energia necesara de a face mai multe sarcini.

CAPRICORN

Vei avea parte de o zi destul de tensionata atat la locul de munca, cat si acasa. Ar fi bine sa te incarci cu mult calm si sa incerci sa eviti anumite discutii in contradictoriu pentru a evita unele scandaluri. Partenerul de viata iti va propune sa faci unele modificari in camin. Chiar daca nu esti de acord cu aceasta propunere, ar fi bine sa lasi de la tine pentru a evita micile neplaceri.

VĂRSĂTOR

In sfarsit incepe sa iti mearga din ce in ce mai bine. Vei reusi sa iti rezolvi cu usurinta toate problemele, dar ar fi indicat sa fii atent la sanatatea si la bugetul familiei. Exista posibilitatea sa fie o zi agitata, aglomerata cu tot felul de probleme si surprize nedorite. Vei incerca sa iti gasesti iubirea, iar cei casatoriti vor incerca sa faca tot posibilul sa isi vada partenerii de viata mai fericiti. Planurile facute in doi se vor implini in urmatoarele zile.

PEȘTI

Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa primesti o suma de bani de la o persoana la care ai lucrat in urma cu cateva zile. Incearca sa nu te lasi purtat de val in anumite situatii deoarece risti sa fii inteles gresit si se poate ajunge la un scandal in toata regula.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.