03 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2539
Horoscopul pentru 4 septembrie 2021
03 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2539

Horoscopul pentru 4 septembrie 2021

BERBEC

Poti simti ca actiunile din jurul tau sunt alimentate de motive egoiste. S-ar putea sa fii singurul care vede cu adevarat ce se intampla. Te simti ca un observator pe un munte care priveste in jos cu dispret asupra oamenilor. Intelegi politica situatiei, dar din punctul tau de vedere, te simti neputincios sa implementezi schimbari eficiente. Acum, colecteaza datele si actioneaza mai tarziu.

TAUR

S-ar putea sa nu ai cele mai bune trucuri atunci cand vine vorba de chestiuni din inima, si s-ar putea sa simti ca trebuie sa iei parte la un fel de actiune. Ai grija sa actionezi doar de dragul crearii unei miscari. Poate ca cea mai buna politica pentru tine acum este sa te relaxezi acolo unde esti si sa astepti ca dragostea perfecta sa vina la tine. Bateria ta va fi bine incarcata atunci cand va veni timpul sa o utilizezi.

GEMENI

Starea ta este mereu fluctuanta. Astazi se pare ca esti intr-o anumite nota, bucura-te de starea de spirit sensibila si grijulie a zilei. Ar trebui sa afli ca iti poti exprima in mod clar emotiile pe un nivel mai intelectual. In acelasi timp, esti, de asemenea, capabil sa pui mai multa senzatie in intelectul tau altfel uscat.

RAC

Astepta-te sa iti petreci o mare parte din zi cautand anumite informatii. Informatiile obtinute din carti sau videoclipuri, care implica probabil istorie, filozofie sau religie, te pot inspira sa privesti mai profund intr-un subiect si sa il transformai in avantajul tau. S-ar putea sa decizi sa faci o calatorie. Exista, de asemenea, sansa de a te inspira sa scrii sau sa iti exprimi in alt mod ideile si sentimentele. Apuca-te de treaba!

LEU

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

FECIOARĂ

Poate ca nu-ti dai seama, dar tocmai ai ajuns la sfarsitul unei calatorii. Deci, opreste motoarele, iesi in afara vehiculului tau mintal si arunca o privire la locul unde te afli acum. Daca nu arata asa cum te-ai asteptat sa fie, acesta este un semn bun. Inseamna ca exista inca un mister in viata ta de explorat si aceasta este urmatoarea calatorie. Incearca sa faci in asa fel incat sa afli ceea ce se intampla cu adevarat.

BALANȚĂ

O mare parte din aceasta zi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu putin mai multa intensitate pentru tine. Exista o anumita tensiune in aer ce te va face sa iti schimbi brusc starea. Acest zgomot de fond poate sa nu ofere cel mai bun mediu de lucru, dar ar trebui sa poti naviga fara probleme. Regleaza-ti vorbirea si continua.

SCORPION

Anumite recompense bazate pe dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte isi vor face aparitia in aceasta zi. Experimentezi sentimentul cald care vine din satisfactia profunda si stiind ca meriti totul, te simti minunat cand vezi tot ce se intampla. Vei dori sa te bucuri de fericirea ta cu cei dragi. Planifica o sarbatoare si impartaseste averea ta oamenilor care te-au sprijinit.

SĂGETĂTOR

O mai buna comunicare ar trebui sa iti deschida calea pentru avansarea personala si profesionala. S-ar putea sa ajungi la o intelegere noua cu colegii sau poti obtine unele echipamente de ultima ora care sa permita functionarea mai eficienta a operatiilor. Relatiile romantice se imbunatatesc, poate din cauza comunicarii sporite. Intuitia iti poate oferi un avantaj atunci cand te ocupi de altii.

CAPRICORN

Nu este ziua potrivita pentru contracte sau lucrari legale de orice fel. S-ar putea sa crezi ca ai inteles totul despre un document, dar probabil ca nu. Atmosfera este in favoarea dezinformarii si a neintelegerii. Vei fi bine astazi daca iti pastrezi ideile pentru tine si iti faci munca cu atentie.

VĂRSĂTOR

Supravietuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisa si onesta astazi. Problemele conflictuale pot fi focoase si trebuie difuzate intr-un mod sensibil si ingrijitor. Este vital sa iti exprimi afectiunea pe care o simti pentru partenerul tau si importanta acestui parteneriat pentru tine. Este posibil ca conversatia sa nu fie usoara, dar te vei simti mai bine pana la sfarsitul zilei.

PEȘTI

Un studiu al unui concept filosofic, metafizic sau poate al unei culturi stravechi ar putea sa iti ocupe o mare parte de timp astazi. Mintea ta este deosebit de ascutita si patrunzatoare acum, deci ar trebui sa observi mai multe, sa afli mai repede ce te intereseaza si sa pastrezi mai mult din ceea ce citesti. Fa o plimbare inainte de a te culca pentru a avea parte de un somn relaxant.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
319 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.