09 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2547
Horoscopul pentru 10 septembrie 2021
09 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2547

Horoscopul pentru 10 septembrie 2021

BERBEC

O vizita neasteptata de la un prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme ti-ar putea trezi amintiri de mult uitate. Te-ai putea confrunta cu probleme psihologice si emotionale. Desi poate fi tentant, nu incerca sa le reprimezi din nou. Este important sa le confrunti si sa eliberezi aceste puncte. Astazi ar trebui sa te bucuri foarte mult sa-ti vezi din nou prietenul.

TAUR

Mintea ta este ca o sita fina, care filtreaza chiar si cele mai mici detalii dintr-un intreg. Nimic nu-ti scapa atentei astazi. Ai dreptate asupra situatiei, indiferent daca oamenii isi dau seama sau nu. Simte-te liber sa iti iei timpul necesar si sa ai rabdare. Faptele se pot dezvalui incet, deci nu lua o decizie majora despre ceva pana cand nu ai toate datele relevante.

GEMENI

Esti cel sensibil in mare parte din cauza maniei astazi, asa ca pazeste-te. Nu fi tentat sau sedus de nici o furie din jurul tau. Fii prudent la oamenii care par motivati de frica. Vei fi mult mai bine cand te vei alinia cu cei care actioneaza dintr-un punct de neutralitate si incredere in sine. Modeleaza-ti comportamentul dupa oamenii pe care ii vezi ca supereroi in lumea ta.

RAC

Poti intalni cateva persoane noi in urmatoarele zile. Cineva din viata ta profesionala te poate ajuta sa lansezi niste experimente neobisnuite care nu au mai fost facute pana acum. Sau cineva poate dori sa creeze un nou serviciu sau sa intre pe o piata complet noua. Vei fi cel care cauta sa exploreze aceste noi cai captivante!

LEU

Caldura, sensibilitatea si intelegerea ta in relatiile cu cei de care ai grija sunt mari. Ar trebui sa te simti cat mai bine, deoarece sanatatea ta este buna. Vrei sa iesi si sa fii social cu prietenii si familia. Daca nu sunt planificate anumite iesiri, nu ezita sa fii instigatorul. Toata lumea se va distra minunat, iar compania ta va fi foarte apreciata.

FECIOARĂ

Studiul astrologiei si al disciplinelor psihice ar putea fi astazi principalul tau accent. S-ar putea chiar sa participi la orice subiect te intereseaza. De asemenea, te poti astepta sa intalnesti niste oameni noi, intriganti, care pot fi un pic ciudati, dar, totusi, pot deveni prieteni apropiati. Daca nu este prea periculos, mergi acasa dupa acel curs. Va trebui sa iti limpezesti capul pentru a putea dormi.

BALANȚĂ

Astazi nu este vorba sa iti dai seama ce pot face alti oameni pentru a te face fericit. Nici macar nu iti dai seama ce poti face pentru a te face fericit. Totul este sa iti dai seama ce poti face pentru a ajuta pe altcineva! Fii in slujba cuiva care are nevoie de o mana de ajutor. A face ceva frumos pentru altcineva te va ajuta sa te simti bine cu tine insuti intr-un mod cu totul nou.

SCORPION

In general, ai tendinta sa fii intuitiv, dar astazi sensibilitatea ta ar putea sa se apropie de nivelul unui oracol! S-ar putea sa ai un noroc in a ridica gandurile si sentimentele celorlalti, dar premonitiile tale, desi abundente, sunt in afara drumului. Scrie-le si verifica-le mai tarziu, dar nu pune prea multa incredere in ele, cel putin nu acum.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa incerci sa faci o cercetare aprofundata, dar nu te mira daca ceea ce cauti se dovedeste a fi greu de gasit. Ai putea fi atras de alte subiecte interesante legate de ceea ce faci. Nu te supara pe tine. Gasirea a ceea ce ai nevoie nu va fi usor. Bucura-te de drumurile laterale si revino la cautarea ta maine.

CAPRICORN

Esti pregatit pentru o schimbare, nu exista nicio indoiala in acest sens. Pe masura ce imbatranesti, interesele tale se extind si te gandesti sa urmaresti cu seriozitate unele dintre aceste noi interese. Poate ca iti va prinde bine sa te intorci la scoala sau sa iei parte la unele cursuri de educatie pentru adulti. Esti gata sa-ti creezi un loc nou in lume. Mergi inainte si incepe!

VĂRSĂTOR

Schimbarea este buna, dar poate fi infricosatoare cand vine brusc. Asta simti azi cand cineva anunta o schimbare majora fara avertisment. Nu esti sigur cum sa reactionezi la vestile noi si nu ai niciun indiciu despre cum te afecteaza. Tot ce poti face acum este sa astepti. Incearca sa nu te panichezi. Pana la urma, vei vedea ca de aceste schimbari va beneficia de toata lumea, inclusiv tu!

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa petreci mult timp in cautarea unui obiect pierdut. Acest articol poate avea doar valoare sentimentala. Totusi, este important pentru tine sa il gasesti. Nu este o zi buna pentru a cauta. Te afli intr-o stare destul de frenetica si ai putea sa-l privesti drept, fara sa-l vezi. Astepta pana maine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.