19 februarie 2013, 00:01 Caleidoscop views 7033
19 februarie 2013, 00:01 Caleidoscop views 7033

Horoscopul pentru 19 februarie 2013

BERBEC : Încă de ieri, planeta Saturn şi-a început mersul aparent înapoi în semnul Scorpionului şi va continua pînă în 8 iulie, cînd va schimbă semnul zodiacal. Este o perioadă în care îţi este dat să îţi revizuieşti implicarea financiară în colaborări sau asociei, să abordezi cu mai multă seriozitate finanţele altora, să îţi asculţi pregnant intuiţia şi să îi permiţi să te ghideze.

TAUR: În cazul tău, mersul retrograd al planetei Saturn, trimite influenţe asupra parteneriatelor oficiale şi asupra mariajului. Probabil se creează acum premisele maturizării tale în plan relaţional, încercările pot fi diverse pe acest plan, avînd darul de a te căli, de a trece relaţiile printr-un proces de transformare, asumare, consolidare, iar parcursul nu este foarte lejer.

GEMENI: În ce te priveşte, retrogradarea lui Saturn în Scorpion, se produce în zona muncii, a sănătăţii şi a modului în care îţi organizezi programul zilnic. Ai mare grijă de sănătatea pielii, oaselor şi pune-ţi organismul în mişcare prin sport şi activităţi recreative. În această perioadă, ai putea găsi soluţii eficiente pentru optimizarea muncilor recurente, consumatoare de timp.

RAC: Tu eşti vizat de retrogradarea lui Saturn în Scorpion în zona iubirii, a copiilor a creativităţii. Eşti provocat acum să îţi revizuieşti atitudinea faţă de relaţia de iubire în care eşti implicat, să ţi-o asumi, să fii mai conştient de darurile din inima ta şi să le împărtăşeşti cu persoana iubită sau cu copiii. Bucură-te de viaţă, exprimă-ţi creativitatea şi zîmbeşte cît mai mult.

LEU: Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn te influenţează în zona familiei şi a domiciliului. În perioada ce va urma, vei avea probabil de gestionat situaţii sau evenimente care reaşază raporturile cu membrii familiei, fie cei din casă, fie cu părinţii sau alte rude apropiate. Spaţiul de locuit ar putea fi reamenajat sau ai putea alege să îţi achiziţionezi/construieşti o nouă locuinţă.

FECIOARĂ: Sub influenţa retrogradării lui Saturn în Scorpion, tu ai putea atrage evenimente prin care îţi este dat să îţi revizuieşti modul în care comunici, să ai o disciplină mentală riguroasă. Abilităţile tale matematice şi ştiinţifice devin mult mai evidente acum, comunici eficient, renunţînd la detalii inutile dar şi răbdarea sau gradul tău de toleranţă cu ceilalţi sînt reduse.

BALANŢĂ: Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn în Scorpion te provoacă să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu banii şi să îţi creşti încrederea în tine, indiferent de realizările materiale. Se poate deschide o perioadă de austeritate financiară, în care înveţi să gestionezi eficient un buget poate aparent constrîngător, dar păstrează-ţi încrederea că banii se vor înmulţi la momentul potrivit.

SCORPION: Pe perioada retrogradării lui Saturn în Scorpion, tu eşti provocat să te preocupi mai mult de tine însuţi, de evoluţia ta personală, să te manifeşti autentic pe tine însuţi. Ţi-ai putea croi acum o nouă identitate sau ai putea începe noi proiecte, ale căror roade le vei culege prin multă muncă, prestată riguros, în timp, dar care te face mult mai conştient de darurile tale divine.

SĂGETĂTOR: Pînă în 8 iulie, cît Saturn este retrograd în Scorpion, tu eşti stimulat în zona de maximă discreţie şi vulnerabilitatea a horoscopului tău. Îţi este dat acum să te confrunţi cu diverse frici, complexe sau fobii de care poate încercai să uiţi sau pe care le-ai putea conştientiza acum. Este un tranzit delicat dar foarte revelator, cu un uriaş potenţial de vindecare şi eliberare.

CAPRICORN: Pe tine, mersul retrograd al lui Saturn prin Scorpion te poate determina să faci “curăţenie” în grupul tău de prieteni. Devii mult mai selectiv în ceea ce priveşte oamenii cu care te anturezi, alegînd calitatea în defavoarea cantităţii. Cineva mai în vîrstă sau mai experimentat te susţine şi veghează la evoluţia ta, deşi este destul de distant şi te lasă să îţi rezolvi singur situaţiile.

VĂRSĂTOR: În cazul tău, retrogradarea lui Saturn în Scorpion se produce în zona carierei şi a recunoaşterii sociale. Poate fi un tranzit favorabil, în ceea ce priveşte recunoaşterea publică a muncii şi evoluţiei tale deşi implică multă muncă susţinută, seriozitate şi tenacitate. Învăţînd şi evoluînd treptat, la sfîrşitul perioadei ai putea fi recompensat cu un binemeritat dar divin.

PEŞTI : Sub influenţa tranzitului lui Saturn retrograd prin Scorpion, tu ai putea relua sau aprofunda unele studii superioare, de perfecţionare cu aplicabilitate practică în viaţa ta. Ceea ce demarezi acum are rolul de a-ţi rafina viziunea asupra vieţii, de a-ţi deschide noi orizonturi spirituale sau intelectuale ori de a împărtăşi unui grup de oameni din experienţa ta de viaţă.

Sursa: astrocafe.ro

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2868 locuitori

Cimişeni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cimişeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Criuleni și la 25 km de Chișinău. Satul Cimișeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.