10 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2504
Horoscopul pentru 11 septembrie 2021
10 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2504

Horoscopul pentru 11 septembrie 2021

BERBEC

Acorda-ti putin timp sa iesi din rutina obisnuita si vezi ce se intampla in lumea din jurul tau. Ai putea fi atit de concentrat si de atit de indreptat spre un scop specific pe care nu-l ia in calcul restul lumii. Este posibil sa nu fii constient de faptul ca aceste energii din exterior au un efect enorm asupra a ceea ce faci in propriul tau spatiu.

TAUR

Problemele inimii s-ar putea sa nu mearga fara probleme. Poate abordarea cuiva a fost prea agresiva sau poate ca ai fost prea impovarat de ceea ce vrei. Tensiunea se acumuleaza si creeaza confuzie in loc de iubire. Poate ca trebuie sa examinezi cu atentie dinamica relatiei. Vremurile grele pot indica faptul ca luna de miere s-a terminat. Daca esti singur, este probabil cel mai bine acum.

GEMENI

Ingrijeste-ti partea artistica si romantica astazi. Picioarele tale pot fi putin reci, dar asta e ceea ce primesti daca simti nevoia de a te plimba in ploaie. Nu iti fa griji. Inima si mintea sunt in cele din urma pe aceeasi pagina si este mult mai usor sa spui exact cum te simti. Scoate-ti sosetele umede si pune-ti o pereche uscata. Du-te pe strada si intalneste-te cu o trupa distractiva in seara asta pentru a te mai destinde.

RAC

S-ar putea sa petreci mult timp in conversatii cu prietenii care iti impartasesc interesele. Perspectivele lor ar putea conduce la noi descoperiri din partea ta, si invers. Acest proces te-ar putea apropia de ceilalti. Vestea buna ar putea veni prin posta, prin e-mail sau prin telefon cu privire la obiectivele pe care ai incercat sa le atingi. De asemenea, este posibil sa trimiti o multime de mesaje anumitor persoane.

LEU

Noi oportunitati de castig sau de investitii te-ar putea face sa te simti ca si cum tot ceea ce se intampla este din ce in ce mai bine pentru tine. Exista o serie de solutii iar tehnologia poate fi una dintre ele, dar nu este timpul sa iei orice decizie importanta. Totul poate parea la fel de atractiv pentru tine! Sfaturile profesionale te-ar putea ajuta, dar chiar si asa, nu simti ca trebuie sa iei o decizie imediat.

FECIOARĂ

Toate semnele indica un nou inceput fantastic pentru tine printr-o reuniune cu un vechi prieten. Regleaza-ti asteptarile si incearca sa nu lasi entuziasmul sa iti depaseasca rationamentul. O suma de bani poate veni astazi dintr-o zona surprinzatoare a vietii tale si iti va servi ca o buna distragere a atentiei. Aceasta recompensa este una pe care ar trebui sa o imparti, asa ca foloseste-te de aceasta ocazie pentru a da ceva oamenilor care ti-au dat atat de multe de-a lungul anilor.

BALANȚĂ

Poti incepe ziua cu o ceasca de ceai reconfortanta, fa un dus fierbinte sau o baie lunga. Pe scurt, rasfata-te. S-ar putea sa fii putin agitat din cauza tensiunii suplimentare a oamenilor din jurul tau. Fii constient de acest lucru si fa o nota mentala pentru a indeparta gunoiul pe care altii il arunca spre tine. Esti un individ sensibil. Pastreaza-te calm si fii atent la miscarile bruste ale celorlalti.

SCORPION

Emotiile pozitive, cum ar fi dragostea, entuziasmul sau optimismul, care au fost reprimate de ani de zile, ar putea sa se clarifice astazi, aducand un nou sentiment de bucurie si anticipare pentru viitor. Acest lucru ar putea implica anumite activitati care ti-au placut in copilarie. Nu te purta prosteste daca doresti sa calatoresti pe o cale ferata sau sa mergi la circ. Ar trebui sa iti rasfateti din cand in cand copilului tau interior. Incearca sa te distrezi.

SĂGETĂTOR

Problemele nelinistitoare privind banii ar putea provoca un deranj in viata ta, dar totul va fi rezolvat pana la sfarsitul zilei. Poti pierde si gasi portofelul tau sau erorile bancare s-ar putea dovedi a fi de vina si nicidecum tu. Cineva pe care credeai ca il cunosti bine ar putea sa isi arate o latura mai intunecata pe care nu ai vazut-o inainte si sa te determine sa iti reevaluezi implicarea cu persoana respectiva. Aceasta este o zi minunata pentru a rezolva problemele interioare.

CAPRICORN

Nu te vei simti in mod special prea social astazi. Ai fi cel mai fericit daca ai sta acasa cu o carte buna, o masa buna si nici un contact cu lumea exterioara. Din pacate, aceasta singuratate nu este intotdeauna posibila. Este posibil sa trebuiasca sa iti echilibrezi nevoia de izolare cu obligatiile fata de colegi. O parte din greselile tale ar putea fi din cauza unui dezechilibru fizic. Culca-te in aceasta seara mai devreme si te vei trezi maine cu o noua atitudine.

VĂRSĂTOR

Cariera ta este pe punctul de a face un viraj spre bine. Noile posibilitati profesionale pot veni in calea ta astazi. Fii receptiv la orice invitatie sau oferta. Este posibil ca progresul tau sa nu vina in cel mai traditional mod, deci trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita. Nu trece cu vederea ceva ce pare sa depaseasca capacitatile tale. Acoperirea ta ar trebui sa depaseasca intotdeauna intelegerea ta!

PEȘTI

Un prieten ar putea expune cateva idei privind incorporarea artelor intr-o intreprindere de afaceri. O multime de discutii ar putea rezulta din asta, desi este putin probabil ca deciziile finale sa fie luate acum. Mai multe idei ar trebui sa vina in urmatoarele cateva zile. Unele cercetari intense asupra scopului tau ar trebui sa aduca lumina asupra functionalitatii proiectului.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
1439 locuitori

Obileni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Obileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1439 de oameni. Satul Obileni a fost menționat documentar în anul 1540 cu denumirea Odaia Delarului.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.