12 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2231
Horoscopul pentru 12 septembrie 2021
12 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2231

Horoscopul pentru 12 septembrie 2021

BERBEC

Atitudinile incapatanate ale altor persoane pot sa iti impiedice progresul astazi, deci ia-o ca o sugestie ca s-ar putea sa ai nevoie sa iti slabesti aderenta intr-un anumit punct de vedere de care te agati cu inversunare. Exista o mare putere in spatele emotiilor tale si trebuie sa o exprimi. Urca-te pe scena si stai pe podium. Vorbeste-ti cu mintea chiar daca nu esti intotdeauna de acord cu grupul.

TAUR

Lasa la o parte frivolitatea pentru o zi. Acesta este un moment important pentru pregatirea pentru viitor. Nu fa altceva inainte sa stii ca esti pe teren solid. Acesta este un moment important pentru stabilirea obiectivelor. Scrierea acestora te va ajuta sa le realizezi mai repede. Gandeste-te la recolta pe termen lung. Securitatea si impamantarea sunt teme cheie astazi.

GEMENI

Foloseste in mod practic gandurile pe care le-ai sintetizat in ultimele zile. Intinde-ti limitele si extinde-ti intelepciunea asupra oamenilor din jurul tau. Aceasta este o zi potrivita pentru a lua anumite masuri. Conecteaza-te cu inima si avanseaza cu planurile tale. Gandeste-te la inima ta azi ca fiind dura, puternica si aventuroasa.

RAC

Nimeni nu iti satisface astazi nevoile, deci ridica-te si fa lucrurile pe cont propriu. Exista putina simpatie fata de ceilalti, iar opiniile puternice sunt destul de multe. Exista o multime de barfe in jurul valorii alaturi de care ai putea fi tentat sa te alaturi. Nu permite acest tip de comportament. In cele din urma te va instraina de ceilalti.

LEU

Extinde-ti mintea spre la cea mai indepartata zi posibila. Exista o oportunitate incredibila de deschidere in care poti face pasi mari intr-un domeniu creativ. Urmeaza muzica de azi. Ridica un instrument, mergi la magazinul de inregistrari sau asculta o trupa live. Permite-i artistului din tine sa straluceasca.

FECIOARĂ

S-ar putea sa te simti ca si cum ai fi trecut pe langa un iubit astazi. Poate ca cuvintele tale sunt folosite impotriva ta in asa fel incat sa te faca sa pari tipul rau. Cand vine vorba de a face ceva in numele tau, lasa-i pe celalalti sa stie ca ii confrunti cu privire la comportamentul lor si nu la persoana lor.

BALANȚĂ

Energia zilei este neregulata si, probabil, te vei satura de tot ce se intampla in jurul tau. Nu iti fa griji cu privire la incercarea de a stabili orice plan in acest moment. S-ar putea sa simti ca incerci sa iei un peste alunecos cu mainile unse. Daca da, nu iti fa griji. Lasa pestii sa inoate acum. Relaxeaza-te. Poti oricand sa prinzi alta prada, daca ai nevoie.

SCORPION

Ritmul lucrurilor pare sa incetineasca in comparatie cu ceea ce a fost ieri. Probabil ca aceasta este cea mai buna zi. Profita de acest timp pentru a planifica si stabiliza tot ceea ce ti-ai dori. Acum opreste-te din tot ceea ce faci, evalueaza ce ai produs si decide-te ce trebuie sa faci in continuare. Ia lucrurile pas cu pas pana la un moment dat si nu te vei bloca. Fii rabdator si lucrurile vor veni in mod natural in calea ta.

SĂGETĂTOR

Increderea ta in sine poate fi provocata astazi, si ai putea avea probleme in a-ti pastra locul in acest timp. Retine ca modul in care te vad altii nu este neaparat modul in care te afli. Nu simti ca trebuie sa schimbi directia pentru a multumi pe oricine. Singura ta responsabilitate este pentru tine. Pot aparea evenimente bizare, indemnandu-te sa iti schimbi gandirea.

CAPRICORN

Astazi va fi o zi fantastica pentru tine, deci te vei bucura pe deplin de ea. Emotiile tale vor fi stabile si vei avea un sentiment de expansiune foarte bun. Increderea in sine este puternica, deci foloseste acest lucru in avantajul tau. Aceasta energie poate fi subtila, dar daca ii acorzi atentia cuvenita la inceputul zilei si stabilesti un plan pentru ceea ce doresti sa realizezi, poti fi foarte productiv.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te simti foarte motivat sa continui cu ceea ce ceilalti considera imposibil. Imposibilitatea nu te-a oprit niciodata si probabil nimic nu te va face sa te opresti acum. Ar fi mai bine sa iei in considerare toate situatiile de urgenta pentru a le face sa functioneze. Prietenii ar putea fi inspirati de viziunea si determinarea ta si iti vor urma exemplul.

PEȘTI

Uneori este mai bine sa fii norocos decat inteligent. Vei invata asta astazi, deoarece norocul te pune la locul potrivit la momentul potrivit. Poti intalni pe cineva care face o mare diferenta in cariera ta. Poate ca el sau ea te va orienta spre un bun loc de munca sau te va prezenta cuiva care ajunge sa iti fie partener de afaceri. Viata ta se poate schimba daca esti deschis la posibilitati.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
325 locuitori

Bulbocii Noi este un sat din cadrul comunei Bulboci, raionul Soroca. Localitatea se află pe malul rîului Căinar, la 32 km de oraşul Soroca şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 325 de oameni. Satul Bulbocii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.