30 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2525
Horoscopul pentru 1 octombrie 2021
30 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2525

Horoscopul pentru 1 octombrie 2021

BERBEC

Unele experimente care combina creativitatea si tehnologia ar putea duce la oportunitati de crestere a veniturilor. Esti receptiv la idei noi si esti dispus sa faci un efort pentru a le pune in functiune. Probabil ca vei descoperi noi talente pe care nu stiai ca le ai. Aceasta este o zi minunata pentru a te inscrie la un curs, pentru a participa la o prelegere sau pentru a cauta indrumare.

TAUR

Astazi s-ar putea sa te atraga mai mult formele de arta neobisnuite. Poate ca expozitiile artistilor locali ti-au atras atentia sau s-ar putea sa iti dezvolti gustul pentru muzica alternativa. Filmele cu o multime de efecte speciale ar putea, de asemenea, sa te atraga. Daca esti atat de atras de nou, aceasta este o zi buna pentru a incepe sa afli mai multe despre oricare dintre aceste domenii.

GEMENI

Un prieten vechi pe care poate nu l-ai mai vazut de multa vreme ar putea veni in vizita astazi. Aceasta ar trebui sa fie o surpriza, dar probabil ca te vei bucura sa vezi aceasta persoana. In decursul acestei zile ai putea achizitiona un nou echipament de vreun anumit fel, poate un computer. Casa ta ar trebui sa fie plina, dar te vei distra.

RAC

O invitatie neasteptata a unui prieten te poate face sa faci o scurta calatorie, poate pentru a vizita aceasta persoana. Conversatiile cu prietenii ar trebui sa se dovedeasca interesante. O parte din tine poate fi schimbata pentru totdeauna in bine. Noi interese, poate umanitare, ar putea veni in calea ta. Va fi o zi plina de satisfactii.

LEU

Noi oportunitati legate de cariera apar pe scena pentru a iti trezi ambitia. S-ar putea sa intalnesti cateva posibilitati neobisnuite de progres pe care nu le-ai luat in considerare pana acum. Acest lucru poate fi un pic intimidant, dar si interesant. Este putin probabil sa renunti la aceste sanse pana nu le iei in considerare. Sunt indicate succesul si norocul.

FECIOARĂ

Astazi poti planifica o calatorie lunga intr-un loc in care nu ai fost niciodata, probabil in compania unui iubit sau a unui prieten apropiat. Emotia aranjamentelor se apropie si va fi un moment minunat. Pe partea romantica totul este bine, deoarece comunicarea sporita intre tine si cineva special pentru tine este puternic indicata. Este posibil sa ai o seara interesanta.

BALANȚĂ

O vizita neasteptata a unui prieten pe care nu l-ai mai vazut de ceva vreme ar putea aduce amintiri de mult uitate. Te-ai putea confrunta cu probleme psihologice si emotionale. Desi poate fi tentant, nu incerca sa le reprimi din nou. Este important sa te confrunti si sa te eliberezi de acestea. Astazi ar trebui sa te bucuri mult sa-ti revezi prietenul.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa te indragostesti la prima vedere. Poate de cineva pe care nu l-ai mai intalnit pana acum sau de un vechi prieten pe care il vezi brusc intr-o lumina noua. De asemenea, ai putea invata ceva minunat pe care nu ai stiut pana acum despre un partener actual. Oricum se va manifesta ziua, este de bun augur pentru romantism. Arata cat mai bine toata ziua. Daca este posibil, iesi cu partenerul tau in seara asta!

SĂGETĂTOR

Noile dezvoltari emotionante te fac sa fii optimist in ceea ce priveste cariera ta. Poate ca solutia de a face anumite schimbari importante pe care o cautai apare brusc sau exista posibilitatea ca pe scena sa apara un potential partener entuziast. Oricum ar fi, esti entuziasmat si poti astepta cu nerabdare proiecte interesante si posibile progrese. Ai putea, de asemenea, sa-ti faci un nou prieten, cineva care va fi in preajma ta mult timp.

CAPRICORN

Interesul pentru arta din tari indepartate ar putea captura interesul tau astazi, posibil prin influenta prietenilor. Dorinta ta de a calatori poate fi trezita si s-ar putea sa te joci cu ideea de a vizita locuri indepartate, poate in compania unui iubit. Daca esti serios, incepe sa faci cercetari. Aceasta este o zi minunata pentru a planifica o vacanta.

VĂRSĂTOR

Achizitiile pentru casa ta ar putea fi unul dintre proiectele tale de astazi. Simtul tau estetic este foarte ridicat chiar acum si bunul gust este la cote maxime. Probabil ca esti mai atras de neobisnuit si neconventional decat de obicei. Vizitatorii neasteptati dar bineveniti ar putea veni la usa ta si ar putea rezulta niste conversatii fascinante. S-ar putea chiar sa gazduiesti un eveniment improvizat.

PEȘTI

Unele comunicari neasteptate, dar binevenite, iti pot veni, probabil de la un iubit sau un prieten apropiat. Este indicata planificarea unei calatorii placute si interesante. Astazi vei relationa bine cu ceilalti. Prieteniile se intaresc si relatiile romantice devin mai intime. Cineva apropiat de tine s-ar putea muta in cartierul tau. Planifica o mica adunare pentru aceasta seara.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
2816 locuitori

Cania este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iepureni și Cania. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Cantemir și la 118 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2816 oameni. Satul Cania a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.