01 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2404
Horoscopul pentru 2 octombrie 2021
01 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2404

Horoscopul pentru 2 octombrie 2021

BERBEC

Unitatea sexuala este capabila astazi sa fie puternica. Acesta ar putea fi singurul lucru pe care il ai in minte. Fiecare persoana pe care o vezi poate starni sentimente in tine, chiar daca s-ar putea sa fii deja implicat intr-o relatie. Daca nu esti intr-o relatie, este timpul sa faci o mutare. Dorinta ta de iubire este puternica, deci ar trebui sa actionezi.

TAUR

Aceasta este una dintre acele zile in care nu iti poti da seama ce sa comanzi pentru cina. Tu esti proprietarul oficial al starii tale de astazi. Exista posibilitatea sa astepti la tejghea incercand sa iti dai seama ce vrei si cand este randul tau la comanda, sa uiti deja ceea ce ai vrut. Emotiile tale pot fi atat de legate in creierul tau incat nu poti sa te gandesti direct. Incearca sa te relaxezi si sa urmaresti un film.

GEMENI

O serie de posibilitati profesionale si personale diferite si neasteptate ar putea sa te faca sa te gandesti la modul in care doresti sa avansezi . S-ar putea sa te confrunti cu o alegere de un anumit fel, dar acum nu esti sigur de directia pe care doresti sa o iei . Nu te grabi. Nu este necesar sa faci totul astazi. Asteapta cateva zile, apoi poti sa iei in considerare orice propunere pentru a fi sigur ca iei decizia corecta.

RAC

Daca te-ai simtit impovarat in ultimul timp, fie printr-un sentiment, fie printr-o responsabilitate, astazi vei simti un adevarat simt al libertatii de aceste poveri. Acesta ar putea fi un punct de cotitura major in viata ta, unde poti doar sa renunti la obligatii. Multe dintre aceste obligatii nu au fost in vreun fel usor de rezolvat, asa ca lasa persoana potrivita sa le ia. Renunta la o parte din proprietatea ta.

LEU

S-ar putea sa fii putin nervos, chiar si fara cofeina. Operatiile bruste pot face ca oamenii sa se sperie, pentru ca oamenii vor fi astazi destul de agitati. Salveaza surprizele pentru un alt moment. Daca trebuie sa-i spui sefului tau ca te duci in vacanta pentru putin timp, acum nu este timpul potrivit. Exista o margine aspra pentru energia astrala. Relaxeaza-te pentru a iti putea calma sufletul.

FECIOARĂ

O perioada de transformare interioara si o rasturnare puternica in viata ta exterioara vine acum peste tine. O parte din tine doreste sa o primeasca si sa acuze inainte, in timp ce o alta parte se abtine, eventual din teama sau lipsa increderii in sine. In timp ce rezistenta poate intarzia schimbarea, nu nimic nu te poate opri. Cel mai bine ar fi sa continui, in ciuda indoielilor.

BALANȚĂ

Sentimentul tau de aventura este in plina desfasurare astazi. Obiective neobisnuite precum calatorii in locuri exotice, intalniri cu oameni noi si interesanti, toate ar trebui sa iti vina in minte. Prietenii te-ar putea suna pentru a iti propune excursii in ultimul minut. Mergi! Ai nevoie de o pauza pentru a scapa de stresul din ultima perioada.

SCORPION

Se pare ca azi se va intampla ceva nesabuit si neetic la locul de munca. Colaboratorii ar putea incerca sa manipuleze situatiile si sa profite de informatii pentru a le folosi in beneficiul lor. Fugi de politica de birou si abtine-te din a participa la orice barfa. Crede in instinctele tale. Stii cine poate si cine nu poate fi de incredere.

SĂGETĂTOR

Romantismul este in aer si iti incalzeste viziunea cu o lumina roz. Esti indragostit de lumea din jurul tau dar esti mai degraba indragostit de partenerul tau. Daca nu ai deja un partener, il poti intalni astazi. Din moment ce nu stii niciodata cand este momentul potrivit, asigura-te ca arati cat mai bine pe parcursul zilei.

CAPRICORN

Astazi ai putea sa te gandesti la probleme de cariera. Probabil ca incerci sa te gandesti la modalitati ingenioase de a avansa profesional si de a iti mari veniturile. O serie de optiuni diferite ar putea sa se prezinte, unele functionale, altele nu. S-ar putea sa nu fie usor sa actionezi, dar continua sa incerci. Obstacolele apar intotdeauna atunci cand incerci ceva nou. Vei ajunge acolo unde ti-ai dorit.

VĂRSĂTOR

Astazi s-ar putea simti ca si cum mintea ta va exploda. Daca ai studiat un subiect intelectual sau spiritual, intuitia ar putea sa te ajute destul de rapid. Anumite concepte ce nu au avut niciodata sens inainte, par brusc mult mai clare. Va trebui sa le scrii, pentru ca nici un elefant nu ar putea sa-si aminteasca atat de multe idei. Profita la maximum de ele!

PEȘTI

Unele conversatii intense ar putea avea loc intre tine si un grup de prieteni. Este posibil ca acesti oameni sa nu fie prea incantati atunci cand te intalnesti cu ei, dar pana la sfarsitul zilei, cu siguranta va iesi ceva interesant. Vei realiza ca impartasesti multe interese cu acesti oameni. Va veti revedea cu siguranta din nou.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.