02 martie 2013, 00:03 Caleidoscop views 8772
02 martie 2013, 00:03 Caleidoscop views 8772

Horoscopul pentru 2/3 martie 2013

BERBEC: Weekend-ul acesta esti preocupat de bani. Mai mult te intereseaza ce este al altora sau ce poti obtine tu de la altii. Bazeaza-te mai mult pe castigurile tale si achita-ti la timp datoriile. De retinut ca la capitolul finante exista restrictii. Cu greu obtii favoruri din partea celorlalti, iar acum traversam o perioada in care chiar daca muncesti mult si bine la serviciu, tot putin castigi. Astrele te indeamna sa iti revizuiesti atitudinea si conceptiile vizavi de bani si bunuri materiale.

TAUR: Relatiile parteneriale iti vor da batai de cap la finalul acestei saptamani. Fii prudent, deoarece se pot strica definitiv relatii bune. Daca apar nemultumiri legate de o colaborare sau un proiect in care esti implicat, revizuieste-ti pozitia si atributiile. Gandirea si comunicarea sînt deficitare, de aceea vorbeste putin si asculta mai mult. Evita luarea deciziilor majore si ocupa-te doar de treburile tale.

GEMENI: Tu iti continui munca la serviciu, chiar daca este weekend. Relatiile colegiale sînt tensionate, șefii te urmaresc atent, asa incat ocupa-te serios de indatoririle tale profesionale. De retinut ca gandirea si comunicarea sînt deficitare. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile, pentru ca organsimul este destul de obosit. Se pot accentua afecțiunile legate de aparatul renal. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.

RAC: Finalul acestei saptamani iti va aduce dorinta de aventuri si distractii. Cu toate ca in sufletul tau este furtuna, in fata celorlalti vei afisa zambete si bunavointa. Persoana iubita sau copiii iti pot crea neplaceri. Detaseaza-te de problemele altora si ocupa-te mai mult de tine. Organizeaza o mica petrecere surpriza pentru cei dragi si astfel toata lumea va fi fericita. Din cand in cand, verifica-ti sanatatea intregului organsim.

LEU: Treburile gospodaresti iti vor aduce succes la finalul acestei saptamani. Ocupa-te pe indelete de curatenii generale, reparatii curente sau de pregatirea casei pentru primavara. Atentie la instalatiile de apa din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Capitolul financiar iti da de furca, mai ales daca esti implicat in credite. Detaseaza-te de cotidian si aduna-i pe cei dragi la o agapa surpriza.

FECIOARA: S-ar putea sa mergi in vizita la o ruda apropiata sau la un prieten drag in acest weekend. Acorda o atentie deosebita detaliilor calatoriei. Gandirea si comunicarea sînt destul de tensionate, de aceea fii prudent. Vorbeste putin, direct si la obiect. Se pot isca usor controverse, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Daca esti nevoit sa participi la cursuri sau sa sustii examene, pregateste-te serios.

BALANTA: Finalul acestei saptamani este potrivit cumparaturilor. Alcatuieste-ti o lista de prioritati si respect-o intocmai. Evita cheltuielile extravagante sau investitiile. Este posibil sa primesti o suma importanta de bani sau un favor de la cine te astepti mai putin. Ar fi bine sa pui ceva bani deoparte si sa te bazezi doar pe castigurile obtinute din munca proprie. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau da semne serioase de oboseala.

SCORPION: Beneficiezi de multa energie la sfarsitul acestei saptamani. Starea ta de spirit este fluctuanta si asta influenteaza relatiile cu ceilalti. Evita sa te implici in treburile altora sau sa dai sfaturi. Mentalul iti este rascolit si poti fi subiectiv. Sînt zile bune pentru a merge la un salon de infrumusetare, la un masaj sau la o sala de exercitii fizice. Pentru cei dragi, astrele te sfatuiesc sa organizezi o petrecere surpriza.

SAGETATOR: Esti foarte retras la finalul acestei saptamani. Sînt zile bune pentru introspectie, meditatii in locuri sfinte si odihna. Afectiunile legate de aparatul renal iti pot da batai de cap. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori de diagnostic si tratament. Atentie la relatiile cu membrii familiei! Exista tensiuni intre tine si ceilalti, aspect care iti submineaza sanatatea intregului organism.

CAPRICORN: Se anunta intalniri cu prietenii la sfarsitul acestei saptamani. Sînt posibile discutii controversate, insa bine ar fi sa ai in vedere faptul ca mentalul tuturor este rascolit. Una se gandeste, alta se spune si alta se intelege. Rezuma-te la dialoguri usoare, pe teme amuzante. O persoana care te proteja pana nu demult, mai ales in domeniul profesional, se poate retrage preajma ta. Bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita sa iti divulgi planurile de viitor.

VARSATOR: Vrei nu vrei, vei fi in vizorul lumii la finalul acestei saptamani. Prezinta-te cuviincios si acorda o atentie deosebita persoanelor cu functie. Dialogurile se desfasoara anevoios, de aceea vorbeste cat mai putin. S-ar putea sa primesti sarcini noi de lucru sau sa ti se propuna un post de conducere. Pe cat posibil ar fi bine sa lasi deciziile majore pentru o alta perioada mai buna. Atentie la cheltuieli!

PESTI: Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte zilele acestea. Exista posibilitatea sa te apuci serios de studiul culturilor si civilizatiilor altor popoare. O cunostinta aflata dincolo de granitele tarii te-ar putea ajuta cu informatii interesante despre aceste subiecte. Totusi, retine ca mentalul este obosit si cu greu poate asimila vreo informatie. Pe de alta parte, planifica-ti calatorii de agrement.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
1380 locuitori

Vîşcăuţi este un sat şi comună din raionul Orhei. Vîşcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Vîșcăuți a fost menționat documentar în anul 1633.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.