21 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3665
Horoscopul pentru 22 ianuarie 2022
21 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3665

Horoscopul pentru 22 ianuarie 2022

BERBEC

Un prieten apropiat sau un iubit ti-ar putea impartasi un secret astazi. O persoana in varsta ar putea fi la stiri, poate un autor sau un politician pe care il admiri in mod deosebit. Tu, insuti, te-ai putea simti inspirat sa lucrezi la un proiect creativ, desi dezavantajul ar putea fi ca continui sa lucrezi la el prea mult timp si te poti epuiza. Trebuie sa te relaxezi putin si sa iti amintesti sa iti faci timp pentru a manca.

TAUR

Cineva pe care il cunosti de mult timp, dar nu l-ai vazut de ceva vreme, ar putea reveni brusc in preajma ta. El sau ea ar putea participa la un anumit eveniment social sau chiar sa vina sa-ti viziteze familia. Prieteniile si afilierile de grup s-ar putea dovedi sustinatoare si satisfacatoare chiar acum si ar trebui sa te simti destul de in siguranta cu ele. Acesta este un moment minunat pentru a te inscrie la cursuri, in special la cele care implica arte.

GEMENI

Astazi, tu si familia ta sau un grup de prieteni ati putea petrece cea mai mare parte a zilei in oras. S-ar putea sa va petreceti ziua in aer liber sau sa participati la un concert sau un festival de vreun fel. Aceasta ar trebui sa fie o zi foarte fericita pentru tine, deoarece probabil ca te vei simti deosebit de apropiat de cei din jurul tau. Relatiile tale par a fi destul de sigure, la fel ca si cariera si situatia ta financiara. Bucura-te de ziua ta.

RAC

Un curs, o prelegere sau un atelier s-ar putea dovedi fascinant si stimulant pentru tine astazi. Planurile de calatorie intr-un loc indepartat sau chiar intr-o tara straina, poate in compania prietenilor sau a membrilor familiei, ar putea fi confirmate, ceea ce ar trebui sa te faca sa te simti foarte bine! Relatiile tale par calde, de sustinere si stabile, chiar si cele cu oameni care locuiesc departe de tine.

LEU

Daca te-ai gandit sa cumperi o locuinta sau un alt tip de proprietate imobiliar, aceasta este ziua potrivita in care sa incepi sa rulezi sau sa finalizezi afacerea, in functie de situatia ta. Investitiile in proprietati planificate in acest moment ar trebui sa continue sa creasca in mod constant in valoare. Cu toate acestea, asigura-te ca aceasta este investitia potrivita pentru tine inainte de a te angaja in orice. In caz contrar, s-ar putea sa fii blocat mult timp cu ceva ce nu-ti place.

FECIOARĂ

Un eveniment social festiv ar putea fie sa inceapa, fie sa consolideze o relatie de dragoste, care ar putea dura mult timp. Oameni noi si interesanti ar putea veni in viata ta, aducand conversatii stimulatoare si informatii utile. Pe scena ar putea aparea si cineva pe care nu l-ai vazut de ceva vreme, facand o reuniune plina de bucurie. Un proiect la care ai lucrat, fie legat de locul de munca, fie personal, ar putea fi in sfarsit finalizat. Bucura-te de ziua ta.

BALANȚĂ

Astazi ar trebui sa traiesti un sentiment puternic de satisfactie si multumire cu viata ta. Afacerile si problemele financiare continua sa mearga bine, iar viata ta acasa pare in special sigura si stabila. S-ar putea sa te gandesti sa investesti unele dintre resursele disponibile in casa ta. Orice relatie romantica noua inceputa in acest moment ar putea dura mult timp, asa ca asigura-te ca iti place cu adevarat persoana inainte de a te angaja!

SCORPION

Tranzactiile de afaceri care au loc in cartierul tau ar trebui sa se dovedeasca sensibile si satisfacatoare astazi. Ar trebui sa te simti destul de in siguranta financiar chiar acum, deoarece problemele legate de cariera si bani continua sa mearga bine pentru tine. Contactul cu prietenii, vecinii si rudele ar trebui sa fie deschis, prietenos si sincer. Relatiile de tot felul sunt susceptibile sa fie destul de stabile. Seara, fa o plimbare rapida langa casa ta.

SĂGETĂTOR

Daca iti place gradinaritul sau lucrezi in orice fel cu pamantul, probabil vei petrece mult timp facand asta astazi. Un prieten sau un membru al familiei ar putea ajuta. Orice vei planta astazi este probabil sa creasca si sa prospere, asa ca nu iti fa griji. S-ar putea totusi sa petreci putin prea mult timp facand-o. Lucreaza doar pana cand esti placut obosit, apoi renunta pentru ca s-ar putea sa te epuizezi.

CAPRICORN

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni astazi de la un prieten de lunga durata sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul culminant al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care ai asteptat-o de ceva vreme inca nu a ajuns. O ruda mai in varsta sau un vecin ar putea veni la usa ta dorind sfaturi despre ceva.

VĂRSĂTOR

Daca te-ai gandit sa incepi o gradina, aceasta este o zi grozava pentru a o face, deoarece orice lucru legat de pamantul pe care il incepi astazi este probabil sa prospere. Indoielile cu privire la securitatea ta financiara ar putea fi in mintea ta. Indoielile tale pot servi unui scop in sensul ca te-ar putea inspira sa iei masuri pentru a te asigura ca situatia ta merge spre bine.

PEȘTI

Familia si prietenii se pot aduna pentru o intalnire intima la tine acasa sau poate la casa unui vecin. La un moment dat poti primi un telefon interesant. Ar trebui sa te simti destul de in siguranta in relatiile de toate tipurile, de la parteneriate de afaceri la prieteni apropiati la parteneri de dragoste. Informatiile furnizate de altcineva iti pot oferi cateva idei despre cum sa iti repari casa intr-un mod nou si diferit.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.