14 august 2011, 12:38 Caleidoscop views 8637
14 august 2011, 12:38 Caleidoscop views 8637

Ţinînd pasul cu astrele...

Prognoză astrologică săptămînală de la 15 pînă la 21 august 2011

Tabloul energetic al săptămînii

Luna descreşte pînă la 28 august, aşa că nu contăm pe ajutorul satelitului nostru terestru. Trăim şi muncim calm, fără a întreprinde nimic nou şi nu cheltuim în zadar banii.

La 16, 17, 18 august – furtuni magnetice.

15 august, luni.

Guvernatorul zilei – Luna, a şaisprezece zi lunară de la 20:28. Luna în Peşti. Un bun început de săptămînă. Planetele ne dăruiesc o zi armonioasă. Deşi noi spunem că lunea este o zi grea, astăzi este o excepţie de la reguli. Chiar şi războinicul Marte este respectuos. Pot fi chibzuite în detalii planurile pe săptămînă, completată farmacia casei şi arsenalul de mijloace de spălat şi curăţit. Seara se recomandă a sta lîngă apa, aceasta calmează bine.

16 august, marţi.

Guvernatorul zilei – Marte. A şaptesprezecea zi lunară de la 20:46. Luna în Peşti. De dimineaţă fiţi atenţi cu prietenii. Manifestaţi îngăduinţă şi bunăvoinţă. Orice cuvînt nechibzuit poate să-i rănească dureros. În a doua jumătate a zilei sub influenţa unirii lui Venus cu Soarele apare atracţia faţă de frumos. Această parte a zilei e bună pentru conducătorii de toate rangurile, pentru toate manifestările cultural-artistice. Sînteţi plini de optimism şi consolidaţi pe toate căile relaţiile amoroase.

17 august, miercuri.

Guvernatorul zilei – Mercur. A optsprezecea zi lunară de la 21:04. Luna în Berbec de la 3:02.

Toate lucrurile importante străduiţi-vă să le realizaţi în prima jumătate a zilei. A doua jumătate va fi extrem de complicată. E greu de stăpînit emoţiile. Toate schimbările se realizează cu greu, dispoziţia lasă de dorit.

Seara tîrziu se include cuadratura Lunii cu Marte. Iritare, discuţii, certuri. Orice mărunţiş îl scoate pe om din sărite. E nevoie de precauţie deosebită la lucrul cu focul, apa clocotită şi electricitatea. Este mare probabilitatea neînţelegerilor familiale.

La 17, 18 şi 19 august e mai bine să nu mergeţi la dentist şi protezist. Nimeni nu este asigurat de surprize neplăcute.

18 august, joi.

Guvernatorul zilei – Jupiter. A nouăsprezecea zi lunară de la 21:24. Luna în Berbec.

90 din 100 de persoane azi dimineaţă se vor scula cu piciorul stîng şi deja de la primul pas se vor comporta cum le va dicta opoziţia Lunii cu Saturn: critică pentru toţi şi toate, lucrurile se stopează. Discuţii şi obiecţii. E greu de concentrat atenţia. Ne ameninţă neplăcerile din partea şefilor. Sînt posibile disensiuni cu colegii.

Principalul astăzi este să le faceţi pe toate fără grabă. Nu dejeaba în popor se spune: „Graba strică treaba”.

19 august, vineri.

Guvernatorul zilei – Venus. A douăzecea zi lunară de la 21:47. Luna în Taur de la 15:36.

Ziua este armonioasă, se poate recupera tot ce nu s-a făcut pe parcursul zilelor precedente. Mercur va ajuta în negocieri, Venus va îmbunătăţi dispoziţia şi relaţiile cu persoanele apropiate, Neptun va aprinde scînteia creaţiei.

Dar nu uitaţi că ieri seara a început a nouăsprezece zi lunară – zi satanică grea şi periculoasă. Este mare pericolul de implicare în vre-o afacere dubioasă.

20 august, sîmbătă.

Guvernatorul zilei – Saturn. A douăzeci şi una zi lunară de la 22:14. Luna în Taur.

Planetele ne fac astăzi cadouri minunate. În primul rînd, aceasta este buna dispoziţie. Jupiter ne ajută să ne deplasăm undeva cu succes şi să ne bucurăm de natură. Iar Marte sub buna supraveghere a Lunii contribuie la forţa noastră fizică şi intelectuală. Dacă trebuie efectuată o muncă fizică grea, luaţi-l ajutor pe Marte. Astăzi dospeşte bine aluatul, aşa că puteţi să-i bucuraţi pe ai casei cu copturi gustoase.

21 august, duminică.

Guvernatorul zilei – Soarele. A douăzeci şi doua zi lunară de la 22:48. Luna în Taur.

Străduiţi-vă să nu pierdeţi buna dispoziţie, care aţi obţinut-o ieri, deoarece astăzi ziua vă pregăteşte surprize nu prea plăcute. Apar fără temei fel de fel de ciocniri – Mercur nu poate împărţi ceva cu Luna, iar noi urmăm exemplul lor. Nu fixaţi pentru seara întîlniri amoroase. Venus, ameţită de emanaţiile neptuniene, caută în omul iubit neajunsuri, provoacă scandaluri şi creează iluzia speranţelor înşelate. E mai bine să staţi acasă, deoarece deplasările nu vor fi cele mai reuşite. Trebuie să fiţi atenţi cu orice informaţie – pot fi înşelăciuni.

Anticipînd săptămîna viitoare, vreau să vă comunic că de la 21 pînă la 27 august este una dintre cele mai complicate perioade ale anului. Aşa că făceţi-vă toate planurile ţinînd cont de această perioadă. Răbdarea, precauţia, diplomaţia – iată ingredientele „băuturilor”, care trebuie să le consumaţi zilnic.

Al Dvs Stellium Aspectus

Sursa: newsmoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11860
Populația:
505 locuitori

Paicu este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 505 oameni. Satul Paicu a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.