23 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1950
Horoscopul pentru 24 februarie 2022
Foto: chandigarh.in.locan.to
23 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1950

Horoscopul pentru 24 februarie 2022

BERBEC

Vei putea fi linistit si atent la ziua de azi. O zi ca aceasta poate avea anumite viraje pentru ce e mai rau. Incearca sa ai grija sa iti pastrezi procesul de gandire pozitiv si orientat spre solutii pentru a preveni deturnarea negativa. Acest lucru va crea o reincarcare si poti continua ziua cu o noua unitate.

TAUR

Cu energia de azi, poate doresti sa lasi imaginatia sa se elibereze pentru o vreme. Acest lucru poate adauga un impuls real, deoarece te va conecta cu sinele tau interior. Lasa-ti imaginatia sa fie biletul tau pentru deblocarea abilitatilor tale creative si artistice. Abilitatile de rezolvare a problemelor pot fi de asemenea accentuate sau realizate atunci cand mintea are timp sa se deplaseze. Aceasta parte a ta este la fel de importanta ca inima ta, deci foloseste-o la maxim.

GEMENI

Daca cineva petrece prea mult timp pentru a face ceva astazi, temperamentul tau poate sa se aprinda. Rabdarea nu este intotdeauna punctul tau forte si poti sa crezi in filosofia “daca vrei sa faci bine, fa-o singur”. Acest lucru nu este intotdeauna corect. Altii trebuie sa faca lucrurile in propriul ritm, iar in unele cazuri, este esential sa le dai spatiu pentru a face acest lucru. Respira adanc daca trebuie si fii rabdator.

RAC

Ai putea fi lovit cu un moment de timiditate astazi. Toata lumea devine uneori legata de limba, in special in ceea ce priveste oamenii noi sau problemele sensibile. Daca te simti blocat in lumina reflectoarelor si reactionezi nervos, acest lucru poate fi foarte ciudat. Sparge gheata. Da-i cea mai buna lovitura si salveaza momentul cu o mica gluma sau un compliment. Fii increzator in a fi cine esti.

LEU

Tine-ti ochii larg deschisi astazi, pentru ca s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea da, la propriu, de multi bani. Este probabil sa fie o zi cat se poate de neobisnuita, asa ca pastreaza mintea ta deschisa la toate posibilitatile. Daca o noua oportunitate de afaceri intriganta iese in cale, nu o accepta imediat. Scoate toate informatiile si verifica totul cand te vei mai linisti.

FECIOARĂ

O schimbare de profesie poate fi in stele pentru tine, sau cel putin o schimbare de hobby. Cele mai recente progrese tehnologice ti-au captat cu adevarat interesul. Realizarea de filme, in special, va face sa curga sucul creativ. Poate ca este timpul sa te inscrii la un atelier de weekend sau sa te bucuri de camera video la care te-ai uitat.

BALANȚĂ

Astazi ai putea sa te opresti la biroul agentiei de turism, cel pe langa care ai trecut de nenumarate ori, si sa te uiti la poze. Thailanda, Hong Kong si Noua Zeelanda sînt doar cateva dintre locurile pe care ai dori sa le vezi. Imaginile arata atat de atragatoare. Planifica o astfel de calatorie, desi este probabil sa fie doar o diversiune temporara. Pofta ta de calatorie indica o neliniste fundamentala care trebuie rezolvata.

SCORPION

Schimbarea, chiar si atunci cand este in bine, poate fi uneori putin infricosatoare. Poti simti o oarecare ezitare in alegerea unui nou loc de munca sau in a iti moderniza casa. Cu toate acestea, ti se ofera o oportunitate grozava. Daca nu o apuci, probabil ca vei regreta pentru tot restul vietii. Ceea ce se intampla acum poate fi cel mai bun lucru posibil care ti se poate intample!

SĂGETĂTOR

Exista o multime de oportunitati si esti tentat sa profiti de fiecare dintre ele. Ei bine, este necesar un pic de discriminare daca ai de gand sa folosesti cat mai bine atmosfera de bun augur. Calatoria este cu siguranta in imagine, la fel si continuarea educatiei intr-un fel. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi inscrierea la un curs de gatit la un centru de educatie pentru adulti. Sau poate vei indeplini o ambitie de-o viata si vei aplica la scoala de afaceri.

CAPRICORN

Fii atent la bani astazi. Daca o investesti cu intelepciune, iti va servi mult si bine. Curiozitatea ta a fost starnita in legatura cu unele subiecte destul de ezoterice, poate despre artele intunecate. De ce nu vizitati biblioteca locala pentru a vedea cateva carti despre aceste subiecte de interes?

VĂRSĂTOR

O schimbare de scena este pregatita pentru tine si nu este clar daca aceasta este sau nu o miscare voluntara, dar este clar ca haosul si confuzia vor domni in urmatoarele zile. Sînt multe de facut. Din fericire, abilitatile organizatorice iti vor servi bine si vei reusi sa finalizezi totul in timp record!

PEȘTI

Ziua de astazi va fi o combinatie minunata de armonie si pasiune. Profita la maximum. Avand in vedere ca lucrurile merg atat de bine la serviciu, nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti parasi biroul devreme pentru a te pregati pentru o seara speciala cu partenerul tau. Opriti in toate statiile in seara asta. Lumanari parfumate, o masa fabuloasa si o tinuta si mai fabuloasa.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1065 locuitori

Nucăreni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Nucăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1065 de oameni. Satul Nucăreni a fost menționat documentar în anul 1671 cu denumirea Îndărătnici.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.