01 martie 2022, 19:05 Caleidoscop views 1684
Horoscopul pentru 2 martie 2022
Foto: yamal-media.ru
01 martie 2022, 19:05 Caleidoscop views 1684

Horoscopul pentru 2 martie 2022

BERBEC

Astazi ar putea fi o zi ciudata in ceea ce priveste banii. S-ar putea sa nu fii sigur de punctul unde te afli din punct de vedere financiar, asa ca ar fi o idee buna sa iti aduni toate inregistrarile si sa le analizezi cu atentie. Aceasta nu este o zi buna pentru jocuri de noroc sau pentru a face investitii de orice fel. In schimb, obtine orice informatii poti despre investitiile care te intereseaza, studiaza-le si ia deciziile potrivite mai tarziu.

TAUR

Conditii nesigure ar putea exista in jurul casei, care pot duce la accidente daca nu sunt remediate. Unele s-ar putea sa nu fie usor vizibile, asa ca avertizeaza membrii familiei sa fie atenti. Aceasta nu este o zi buna pentru a face orice munca grea in casa. Daca planuiesti reparatii majore, ar putea fi o idee buna sa le amani. Aceasta este, totusi, o zi buna pentru planificarea unor astfel de reparatii, deoarece poti fi deosebit de metodic chiar acum.

GEMENI

Mai multi dintre colegii tai ar putea parea a fi destul de suparati sau deprimati la locul de munca astazi, iar acest lucru este probabil sa-ti afecteze propria eficienta. Colegii tai nu vor fi foarte interesati de comunicare, asa ca cel mai bine este sa inchizi ochii si sa continui sa lucrezi in ciuda situatiei. Va fi mai greu decat de obicei, dar nu este nimic de speriat.

RAC

Cheltuielile abuzive din trecut ar putea reveni sa te bantuie acum in ceea ce priveste banii. Ar putea exista blocaje in primirea fondurilor la care te astepti sau ar putea aparea o cheltuiala neasteptata, dar necesara. Va fi nevoie de tot talentul tau si de o planificare atenta pentru a rezolva aceasta situatie, dar ai inima. Situatia se poate transforma intr-o clipa intr-o situatie pozitiva si probabil ca asta se va intampla.

LEU

Plictiseala si nelinistea te pot chinui astazi. Ai putea simti nevoia sa te desprinzi de legaturile care te leaga de treburile banale, sa fugi si sa cauti aventura, desi nu esti sigur ce fel de aventura! Peretii se pot inchide in jurul tau acasa si la locul de munca. Poate doresti sa planifici un fel de iesire pentru un weekend, pentru a iti oferi o pauza necesara.

FECIOARĂ

Concentrarea ta ar trebui sa fie mare astazi si probabil ca vei fi mai atent decat de obicei. Nu fi surprins daca observi oamenii si le simti gandurile si sentimentele chiar mai mult decat de obicei. Aceasta este o zi buna pentru a citi, a studia, a participa la un curs sau pentru a obtine in alt mod informatii noi. S-ar putea sa descoperi ceva nou despre un subiect care te intereseaza cu adevarat si s-ar putea sa vrei sa-ti petreci ziua citind despre el.

BALANȚĂ

Grijile legate de bani ar putea fi cele mai importante in mintea ta astazi. Este posibil sa fi suferit niste esecuri financiare si sa te intrebi cum poti strange suficiente fonduri pentru a trece peste asta. Cu toate acestea, ajutorul este pe drum. O sursa externa ar putea oferi fonduri pentru a te ajuta. Orice alte probleme pe care le-ai putea avea vor fi rezolvate mai tarziu. Ingeniozitatea ta si putin ajutor din partea prietenilor tai probabil te vor ajuta.

SCORPION

Esecurile la locul de munca te-ar putea face putin deprimat si ingrijorat. Nu-ti face griji pentru ca totul va fi bine. Gandeste-te la asta ca la o provocare de depasit. Practicitatea si eficienta ta naturala te vor ajuta. Cineva nu este pe deplin sincer cu tine. Incurajeaza-i pe cei din jurul tau sa se deschida si sa comunice putin. Ceea ce spun ei poate sa nu fie chiar atat de agreabil, dar cel putin vei fi mai capabil sa evaluezi situatia.

SĂGETĂTOR

Evenimentele bruste care vin la tine prin televizor, ziare sau internet, ar putea zgudui sistemele de credinte mult pretuite astazi. Acest lucru te poate face sa te simti momentan dezamagit si putin deziluzionat. In acelasi timp, aceste informatii ar putea deschide noi usi pentru tine. Curiozitatea ta naturala va castiga in cele din urma si probabil ca vei dori sa citesti tot ce poti despre orice ai in minte. Noile descoperiri pot fi fascinante!

CAPRICORN

Evenimentele bruste care vin la tine prin televizor, ziare sau internet, ar putea zgudui sistemele de credinte mult pretuite astazi. Acest lucru te poate face sa te simti momentan dezamagit si putin deziluzionat. In acelasi timp, aceste informatii ar putea deschide noi usi pentru tine. Curiozitatea ta naturala va castiga in cele din urma si probabil ca vei dori sa citesti tot ce poti despre orice ai in minte. Noile descoperiri pot fi fascinante!

VĂRSĂTOR

Fii pregatit astazi. Un vis de lunga durata cu privire la cariera ta poate deveni in sfarsit realitate. La inceput s-ar putea sa nu crezi dar poti lupta cu stirile pentru a evita posibile dezamagiri. Nu cadea in aceasta capcana pentru ca se poate creea energie negativa, care iti poate sta in cale. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde te afli si probabil ca nu te vei opri din a avansa. Accepta-ti laudele, multumeste tuturor si apoi mergi mai departe.

PEȘTI

Ai tendinta sa fii cel mai mare critic al tau, iar astazi este mai probabil sa fii asa. Esecurile recente la locul de munca s-ar putea sa iti aduca indoieli cu privire la propriile capacitati. Fii obiectiv cu privire la situatie. Orice s-a intamplat probabil a fost peste si dincolo de controlul tau, asa ca nu este corect sa te indoiesti de tine din cauza asta. Munceste din greu si continua sa faci tot ce este mai bun

Sursa: www.newsler.ru

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
3516 locuitori

Opaci este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Opaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3516 oameni. Satul Opaci a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.