02 martie 2022, 19:30 Caleidoscop views 1640
Horoscopul pentru 3 martie 2022
Foto: mir24.tv
02 martie 2022, 19:30 Caleidoscop views 1640

Horoscopul pentru 3 martie 2022

BERBEC

Ti se cere sa intri in actiune astazi, asa ca nu te impotrivi. Fii constient de faptul ca lucrurile pot sa nu fie asa cum par. Ar putea exista o fatada ciudata asupra situatiei de care ar trebui sa fii constient inainte de a actiona. Lumea fanteziei este deosebit de activa astazi, asa ca s-ar putea sa simti nevoia de a fugi si de a nu te mai intoarce niciodata. S-ar putea sa nu fie o idee rea.

TAUR

Ar putea fi greu sa ajungi la radacina unei probleme astazi. In loc sa fii stresat din cauza asta, trage un pui de somn lung in aceasta dupa-amiaza. Uda-ti plantele si citeste o carte. Evadeaza intr-un fel de taram fantastic care te poate indeparta de viata de zi cu zi. A face fata oamenilor in propriile lor conditii se poate dovedi extrem de dificil. Cealalta parte ar putea sa nu actioneze din punct de vedere al sigurantei. Ocupa-te de ei mai tarziu.

GEMENI

Bucura-te de o zi plina de spirit in care te rasfeti cu tot ceea ce iti doreste inima. Imaginatia ta te-ar putea duce intr-un taram cu totul nou in care joci rolul principal. Traieste aceste fantezii. Aminteste-ti ca daca poti visa, poti sa o faci, asa ca gandeste-te la lucruri mari. Focul din interiorul tau arde puternic, asa ca foloseste bine aceasta putere inainte de a fi irosita de altcineva care poate trage sforile.

RAC

S-ar putea sa te simti deosebit de preocupat de ceilalti astazi. Gandurile tale sunt la cei mai putin norocosi si poate ca ar trebui sa te ganditi sa faci echipa cu o biserica locala sau cu alta organizatie comunitara pentru a putea ajuta comunitatea imediata. Bunastarea ta spirituala este, de asemenea, importanta pentru tine astazi si ar trebui sa faci ceva pentru a onora aceasta parte din tine. S-ar putea sa-ti fie greu sa te mentii cu picioarele pe pamant.

LEU

Astazi este o zi activa pentru tine in care ai lucra bine alaturi de alte grupuri. Imaginatia ta este deosebit de activa si s-ar putea sa te trezesti interpretand scene din visele tale. Oamenii din viata ta joaca un rol mai important decat au avut in vremuri trecute. Recunoaste si apreciaza acesti oameni cheie. Lucreaza cu ei pentru a ridica stratul de ceata care pare sa intunece aerul astazi.

FECIOARĂ

Astazi este o zi in care trebuie sa stai departe de probleme. Nu lua nimic prea in serios si abtine-te de la a lua decizii majore. S-ar putea sa simti ca ceva sau cineva lucreaza in culise fara stirea ta. Crede in instinctele tale. Vezi ce poti face pentru a reduce decalajul dintre realitate si ceea ce simti din lumea spirituala. Fa o plimbare lunga pentru a te relaxa.

BALANȚĂ

Aceasta ar putea fi foarte bine una dintre acele zile in care uiti sa te incalti inainte de a iesi pe usa. Asigura-te ca ai mintea limpede inainte de a te da jos din pat in aceasta dimineata. Visele cu ochii deschisi vor patrunde in constiinta ta, indiferent de cat de mult ai incerca sa-ti pastrezi mintea concentrata asupra subiectului in cauza.

SCORPION

Informatiile care vin la tine astazi pot fi tulburi si delirante. Ia totul cu un graunte de sare. Cineva ar putea incerca sa te deruteze. Verifica programul autobuzului de doua ori inainte de a te urca pentru ca te-ai putea trezi pierdut in partea gresita a orasului altfel. Ai rabdare si incearca sa nu te superi prea mult daca nu primesti raspunsurile pe care le doresti. Adevarul va iesi la iveala destul de curand.

SĂGETĂTOR

Lumea ta fantastica va fi deosebit de activa astazi, si ar trebui sa te simti liber sa pleci in tara viselor. Lasa-ti imaginatia sa conduca spectacolul astazi si vei fi placut surprins de recompensele pe care le va aduce acest lucru in viata ta de zi cu zi. Poate fi greu sa iei o decizie cu privire la ceva practic, asa ca nici macar nu incerca.

CAPRICORN

Lucrurile s-ar putea sa nu para ca si cum ar fi potrivite astazi, asa ca nu incerca sa fortezi problema. Este posibil sa simti o dorinta puternica de a evada in tara fanteziei si de a nu te mai intoarce niciodata. Rezista tentatiei de a te rasfata cu substante recreative care te-ar putea face sa te simti mai tulburat decat inainte. Termina-ti treaba si apoi evadeaza in adancurile mintii tale pentru a explora fanteziile bogate oferite de sinele tau interior.

VĂRSĂTOR

Vitalitatea ta fizica este foarte puternica astazi, desi gandurile tale pot fi putin incetosate. Cineva ar putea obiecta puternic la o actiune a ta, dar sa realizeze ca motivatia sa poate fi putin denaturata. Aduna-ti increderea in tine pentru a te sustine in acest moment. Orice s-ar intampla, vei fi chemat sa actionezi intr-un fel sau altul. Fa-ti timp pentru a evalua faptele cu atentie, pentru ca pot exista probleme.

PEȘTI

Ar putea exista un pic de confuzie in lumea ta astazi. Incercarea de a intelege ceea ce se intampla ar putea sa nu fie cea mai usoara sarcina. Gandirea rationala si procesele analitice pot sa nu fie cea mai buna modalitate de a gasi solutia. Ar fi mai bine sa lasi problema deoparte deocamdata si sa o rezolvi mai tarziu, cand faptele vor fi mai clare. Lasa controlul si dorinta de a intelege totul. In schimb, relaxeaza-te si lasa ziua sa te duca unde doreste.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , 2022 , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
1194 locuitori

Hăsnăşenii Noi este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hăsnășenii Noi și Lazo. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Drochia și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1194 persoane. Satul Hăsnăşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.