07 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1786
Horoscopul pentru 8 martie 2022
Foto: mainstyles.ru
07 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1786

Horoscopul pentru 8 martie 2022

BERBEC

O forta radicala pare sa starneasca necazuri si sa-ti provoace convingerile de mult stabilite despre cum ar trebui facute lucrurile. Adevarul este ca ceea ce ai putea vedea drept necaz este intr-adevar o durere tot mai mare de indurat pe masura ce treci la urmatorul pas in evolutia personala. Schimbarea este adesea dificila, totusi, asta este ceea ce esti chemat sa faci.

TAUR

Lucrurile ar putea deveni putin tensionate pentru tine iar una dintre primele reactii ar putea fi sa cauti sprijin la cei dragi. Din pacate, este posibil sa descoperi ca ajutoarele nu sunt in asteptare. De fapt, ar putea parea ca s-au alaturat opozitiei. S-ar putea la inceput sa simti ca ai fost tradat. In realitate, poate ca lupti pentru o cauza veche si este timpul sa te alaturi si opozitiei.

GEMENI

Parti din viata ta ar putea parea ca niste jocuri de gladiatori din Roma antica. Vestea buna este ca daca cineva se poate ridica deasupra acestei situatii si poate vedea adevarul in chestiune, esti tu. Ai grija sa nu fii prea obstinat cu privire la cum sa rezolvi lucrurile. Este posibil ca acest lucru sa te bage mai adanc intr-o mizerie cu care nu ar trebui sa te confrunti in primul rand. Treaba ta este de a media, nu de a dicta.

RAC

Esti predispus sa mergi in cerc daca vezi doar partea negativa a fiecarei situatii. Lipsa ta de perspectiva te-ar putea impiedica sa vezi un raspuns chiar in fata ta. Mintea ta este cel mai mare atu si cel mai mare dusman al tau. Nu deveni o victima a partinirii automate fata de negativ. Odata ce preiei controlul si incepi sa privesti aspectele pozitive, raspunsul va deveni clar.

LEU

Probabil ca vei avea idei noi si inovatoare despre obiectivele tale in viata. Din pacate, exista cateva obstacole. Oamenii carora le este frica de nou si diferit sunt predispusi sa incerce sa iti bage bete in roate. Mai mult ca sigur, acesti oameni reactioneaza pur si simplu din frica de ceva ce nu inteleg. Ajuta-i sa va vada perspectiva.

FECIOARĂ

Aminteste-ti ca, desi exista tensiune si haos peste tot, nu trebuie sa te afecteze. Baza majoritatii disputelor se rezuma la lupta dintre vechi si nou. Incearca sa nu lasi luptele altora sa devina ale tale. Invata de la ei ramanand suficient de aproape pentru a observa si intelege, dar suficient de departe incat sa iti pastrezi mainile curate.

BALANȚĂ

In timp ce creierul tau poate dori sa se incarce cu idei noi si revolutionare, exista ceva care te impiedica sa puna aceste idei in miscare. S-ar putea sa existe o voce mica in capul tau care sa-ti spuna sa incetinesti, sa nu accepti automat lucrurile si sa le adopti in viata ta doar pentru ca sunt noi. Fa tot posibilul pentru a gasi un echilibru intre aceste doua puncte de vedere.

SCORPION

Te-ai putea simti ca si cum ai plimba un catelus care nu se linisteste. Catelusul este curios si, uneori, destul de nesabuit. Nu stie despre pericolele masinilor sau ale unei lese rasucite. Ai o mare responsabilitate sa predai o lectie acestui caine, oferindu-i, in acelasi timp, putina libertate de a iesi si de a explora singur. Castiga respectul celorlalti temperand disciplina cu putina distractie.

SĂGETĂTOR

Procesele tale mentale s-ar putea sa se confrunte cu o problema pe masura ce descoperi ca exista anumite reguli si linii directoare pe care trebuie sa le respecti. Uneori ai impresia ca esti deasupra tuturor regulilor, ca iti poti stabili propriile reguli pe baza moralei tale personale si ca totul va fi bine. Din pacate, uneori trebuie sa respecti regulile altora. Incearca sa nu fii suparat de asta; doar ocupa-te de asta.

CAPRICORN

In tot timpul petrecut incercand sa-ti stabilesti emotiile si sa obtii sensibilitate, s-ar putea sa fii prea prins de sentimentele tale. Din aceasta cauza, s-ar putea sa nu fi ascultat mintea ta rationala in ultima vreme, desi striga sa mergi mai departe intr-o situatie diferita. Fa-ti timp pentru a-ti asculta gandurile si ia-le mai in serios decat pana acum.

VĂRSĂTOR 

Cu cat poti aplica mai mult in propria viata sfaturile pe care le dai altora, cu atat vei fi mai bine. Nimeni nu va urma un lider care nu respecta propriile standarde. Daca ai de gand sa oferi indrumare altcuiva, asigurati-te ca esti dispus sa operezi dupa aceleasi reguli si sa accepti criticile cu privire la eficacitatea acestora.

PEȘTI

Cu cat poti aplica mai mult in propria viata sfaturile pe care le dai altora, cu atat vei fi mai bine. Nimeni nu va urma un lider care nu respecta propriile standarde. Daca ai de gand sa oferi indrumare altcuiva, asigurati-te ca esti dispus sa operezi dupa aceleasi reguli si sa accepti criticile cu privire la eficacitatea acestora.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.