15 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2439
Horoscopul pentru 16 martie 2022
Foto: esp.md
15 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2439

Horoscopul pentru 16 martie 2022

BERBEC

Relatiile cu ceilalti sunt importante pentru tine. Drept urmare, ai invatat sa fii politicos si simpatic. Angajamentele sociale de astazi iti pot oferi sansa de a iti folosi abilitatile personale. Ai putea nu numai sa-ti faci niste prieteni noi, ci si contacte valoroase. Aceste activitati te pot tine departe de casa si familie mai mult decat ti-ai dori, dar vei incheia ziua cu un puternic sentiment de realizare.

TAUR

Un puternic sentiment de inspiratie ar putea veni din interior astazi. Poate doresti sa iti scrii gandurile sau sa desenezi imaginile care trec prin cap. Totusi, obligatiile sociale, eventual petreceri sau vizite, ar putea interfera cu punerea pe hartie a ideilor tale. De asemenea, te-ai putea simti in mod deosebit in acord cu gandurile si sentimentele celorlalti, desi s-ar putea sa nu-ti placa ceea ce intelegi!

GEMENI

Activitatile de grup ar putea sa iti ocupe mult timp si energie astazi, poate prea mult. Preocuparile tale legate de cariera sunt foarte mult in minte si nu-ti place sa fii distras de la ele. Cu toate acestea, aceste activitati, ca sa nu mai vorbim de familia ta, sunt importante pentru tine, si vei gasi o modalitate de a le strange, desi este frustrant. Aminteste-ti ca aceasta nu este o zi buna pentru a te forta prea tare!

RAC

Conflictul dintre responsabilitatile de acasa si obligatiile de cariera, in special cele care implica parteneri, ar putea reprezenta o problema astazi. Problema nu este insurmontabila, dar necesita o comunicare sincera si deschisa intre toate partile implicate. Nu vei fi fericit ca trebuie sa faci o alegere si s-ar putea sa gasesti greu de echilibrat cele doua indatoriri chiar acum. Da tot ce poti. Pana maine lucrurile ar trebui sa revina la normal.

LEU

Trupul si sufletul ar putea parea dezechilibrate astazi. O parte din tine poate tanjeste sa se rupa de societate si sa traiasca o viata mai spirituala, dar responsabilitatile lumesti si un atasament fata de stilul tau de viata actual ti-ar putea sta in cale. Aceste lucruri nu se intampla peste noapte. Incearca sa gasesti echilibrul intre spiritual si material.

FECIOARĂ

Tensiunea din cadrul unui grup cu care esti asociat ar putea fi cauzata de probleme legate de bani. Poate ca oamenii nu sunt de acord cu privire la ceea ce trebuie facut in ceea ce priveste strangerea de fonduri sau limitarile bugetare. Cel mai bine este sa divortezi de acest gen de lucruri daca este posibil. Visele ciudate si vii ti-ar putea bantui somnul in seara asta, dar nu citi prea mult in ele. Nu sunt genul cu vreo semnificatie speciala.

BALANȚĂ

Este posibil sa ai sansa de a castiga niste bani in plus astazi, poate lucrand ore suplimentare. Cu toate acestea, acest lucru ar putea interfera cu un eveniment social la care te-ai angajat si ar putea provoca dezamagire in randul prietenilor si membrilor familiei. De asemenea, ar putea crea mici probleme cu partenerul tau. Totusi, aminteste-ti ca aceasta dezamagire va trece, iar banii vor fi mai mult decat bineveniti. Stai linistit!

SCORPION

Desi se pare ca urmatoarele cateva luni ar trebui sa fie un moment grozav pentru cariera ta, din pacate, ziua de astazi ar putea parea fara speranta. Sarcinile banale, de rutina si nerecompensate iti pot ocupa o mare parte din timp la serviciu astazi. Cu toate acestea, nu lasa frustrarea sa interfereze cu perspectiva ta pentru viitor. In vreun fel, trebuie sa progresezi!

SĂGETĂTOR

Inima ta tanjeste dupa o intalnire romantica in seara asta, iar partenerul din viata ta este mai mult decat dispus sa te gazduiasca. Cu toate acestea, circumstantele dincolo de controlul tau ar putea interfera cu planurile tale si s-ar putea sa nu poti lua legatura in seara asta. Acest lucru ar putea aduce frustrare, nemultumire si poate chiar o mica frecare intre voi. Nu intra in panica, totusi. Va trece, probabil pana maine.

CAPRICORN

Problemele personale vor interfera cu cele de la locul de munca iar asta iti poate strica putin planurile. Nu va fi necesar sa te stresezi dar va trebui sa faci cumva pentru a gasi un balans dar vei fi fericit de alegerea pe care o vei face. Totul ar trebui sa revina la normal in scurt timp.

VĂRSĂTOR

Probleme de comunicare pot aparea la locul de munca. Poate ca un coleg de munca este intr-o dispozitie proasta si nu este receptiv la orice spui. Sau poate ca telefoanele sau computerele sunt oprite. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant, si ar putea interfera cu relatiile dintre membrii personalului. Un apel telefonic de la un prieten apropiat sau iubit s-ar putea rataci, dar poate sa ajunga in ultimul moment.

PEȘTI

Un proiect la care ai lucrat de multa vreme ti-ar putea aduce niste bani. Nu fi prea dezamagit daca nu ii vei avea in maini astazi. Poate exista o scurta intarziere, poate din cauza unor probleme cu serviciul de e-mail. S-ar putea sa iti indrepti acum gandurile catre proiecte noi. Desi ai o multime de idei, este putin probabil sa iei decizii ferme astazi.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
312 locuitori

Tîrzieni este un sat din cadrul comunei Mălăieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 312 oameni. Satul Tîrzieni a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.