24 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1951
Horoscopul pentru 25 martie 2022
Foto: dreamstime.com
24 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1951

Horoscopul pentru 25 martie 2022

BERBEC

O scrisoare sau un apel telefonic cu privire la banii la care te asteptai s-ar putea sa nu vina astazi. Acest lucru ar putea sa te panicheze si sa vrei sa-i suni pe cei responsabili pentru a vedea ce se intampla. Nu fi surprins daca ajungi sa stai doar pe agenda telefonului. Nu este o zi buna pentru orice fel de comunicare. Ai rabdare si vei vedea ca apelul tau va veni. Mai asteapta inca o zi sau doua.

TAUR

O invitatie la un eveniment social ar putea veni astazi, si probabil ca nu vei dori sa mergi. Este posibil ca persoanele implicate sa nu aiba nimic in comun cu tine si probabil vei simti ca evenimentul va fi plictisitor. Cu toate acestea, ar putea exista factori de afaceri implicati care ar putea sa te faca sa te gandesti ca ar trebui sa mergi oricum. Cat de urgenta este afacerea? Cat de importante sunt contactele? Gandeste-te la asta inainte de a accepta sau refuza.

GEMENI

Te simti obosit si fara nici un chef? Sfatul evident ar fi sa iei totul mai usor, dar s-ar putea sa simti ca nu este posibil acum. Odihneste-te cat poti de mult si asigura-te ca mananci corect. Cere ajutor daca ai de facut unele lucrari urgente. In acest fel, totul se va face rapid chiar daca nivelul tau de energie nu este la inaltime.

RAC

O vizita mult asteptata a unui prieten apropiat sau a unui partener de dragoste poate fi amanata. Acest lucru ar putea fi destul de descurajator. S-ar putea sa te temi ca amanarea implica ca vizita nu va avea loc niciodata, dar nu este cazul. Prietenul tau s-a confruntat, probabil, cu cateva probleme care trebuie rezolvate. Ai rabdare. Totul ar trebui sa iasa asa cum doresti, desi putin mai tarziu!

LEU

Problemele legate de cariera pot fi suspendate astazi, deoarece comunicarile importante la care te astepti nu ajung la timp. Deoarece esti nerabdator sa inchei chestiunile implicate, ai putea sa fii foarte frustrat. Nu face asta. Gaseste altceva de facut in timp ce astepti si timpul va trece mai repede. In plus, vei face ceva. Preocuparea ta principala va fi rezolvata, dar nu atunci cand ai sperat. Fii rabdator!

FECIOARĂ

Calatoriile scurte in cartierul tau pot deveni aproape imposibile astazi din cauza unor factori care nu pot fi controlati, cum ar fi traficul, constructiile sau ambele. Daca ai comisioane de facut, amana-le. Daca poti, mergi pe jos sau cu bicicleta. Daca trebuie sa mergi in masina, totusi, asigura-te ca ai muzica ta preferata cu tine pentru a putea face ceva in timp ce astepti in trafic. Altfel, vei innebuni de plictiseala.

BALANȚĂ

Nu este ziua in care sa te ocupi de documente, mai ales daca implica bani. Procesele tale mentale sunt mai lente decat de obicei si poti descoperi ca esti usor distras. Nici starea ta de spirit nu va fi chiar atat de grozava, asa ca ar fi o idee buna sa astepti cateva zile inainte de a te ocupa de astfel de sarcini. Daca lucrarea este urgenta, cere ajutor. Daca o faci, vei putea ramane mai concentrat.

SCORPION

Apelurile telefonice si e-mailurile dintre tine si prietenii tai pot fi ratacite. Este nevoie de putina rabdare atunci cand incerci sa ajungi la oricine in acest moment, mai ales daca este implicata tehnologia moderna. Daca o problema este urgenta, cel mai bine ar fi sa faci lucrul de moda veche si sa mergi sa vezi persoana in cauza. Acesta este singurul mod de a te asigura ca ajungi la oricine chiar acum.

SĂGETĂTOR

Indiferent de munca pe care o faci astazi, ar putea merge mai incet decat de obicei, deoarece esti susceptibil sa fii putin distras. Este posibil sa fii preocupat de trecut, in special de sentimentele si evenimentele pe care credeai ca le-ai uitat de mult si care iti afecteaza starea de spirit in diferite moduri. Aceasta ar putea fi o zi buna pentru a te concentra asupra sarcinilor de rutina pe care le poti face automat, daca este posibil. Astfel vei fi la fel de productiv ca intotdeauna.

CAPRICORN

Apelurile telefonice si e-mailurile dintre tine si prietenii tai pot fi ratacite. Este nevoie de putina rabdare atunci cand incerci sa ajungi la oricine in acest moment, mai ales daca este implicata tehnologia moderna. Daca o problema este urgenta, cel mai bine ar fi sa faci lucrul de moda veche si sa mergi sa vezi persoana in cauza. Acesta este singurul mod de a te asigura ca ajungi la oricine chiar acum.

VĂRSĂTOR

Intarzierile si frustrarile te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei, mai ales in ceea ce priveste comunicatiile. Un tanar vizitator pe care il astepti astazi acasa ar putea intarzia intr-un fel si s-ar putea sa nu poata suna si sa te anunte. Nu pierde timpul ingrijorandu-te. Prietenul tau este probabil in siguranta si in cele din urma va aparea. Traficul aglomerat si alte suparari neprevazute sunt probabil de vina.

PEȘTI

Daca te-ai gandit sa faci o excursie, aceasta nu este ziua pentru a iti face planuri. Orice ai afla astazi despre orarul companiilor aeriene sau despre hoteluri, s-ar putea sa nu reflecte situatia asa cum este cu adevarat. Daca astepti cateva zile, lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine. Daca ai deja planuri sa pleci, astepta-te la unele intarzieri. Nu lasa asta sa te puna intr-o stare de spirit sumbra! Decide-te sa te distrezi!

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
2499 locuitori

Scorţeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Scorţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 45 km de oraşul Teleneşti şi la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2499 de oameni. Satul Scorțeni a fost menționat documentar în anul 1635.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.