25 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1510
Horoscopul pentru 26 martie 2022
Foto: marca.com
25 martie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1510

Horoscopul pentru 26 martie 2022

BERBEC

Tocmai cand crezi ca nu mai ai absolut nicio energie, esti in stare sa te arunci pe o treapta superioara. Impinge-te dincolo de limitele tale astazi. Vei descoperi ca poti obtine o suma mai mare decat ai crezut. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine si sa incerci. Ai o putere dinamica de partea ta. Vei descoperi ca puterea ta este mai mare ca niciodata.

TAUR

Este posibil sa existe un conflict mare in viata ta astazi. Oameni si situatii diferite par sa te traga in toate directiile. Sanatatea ta este pusa la incercare. Incearca sa nu fii prea incapatanat, deoarece acest lucru poate provoca doar mai multa tensiune intre tine si actuala situatie. Ai potentialul de a te stresa cu privire la cele mai mici lucruri. Incearca sa eviti acest lucru daca poti.

GEMENI

Informatii neasteptate ar putea sa vina astazi in calea ta. Vei gasi ca aceste informatii sunt extrem de importante, asa ca asigura-te ca mentii toate liniile de comunicare deschise. Esti apt sa inveti cateva lectii importante despre lucrul armonios cu grupuri pentru a satisface nu doar propriile nevoi, ci si pe cele ale altora. Fii sigur ca asculti si punctul de vedere al altor persoane.

RAC

O data ce creierul tau va fi axat pe ceva, e posibil sa o duci la extrem. Ai grija sa te axezi pe o anumita problema care necesita o atitudine mai rationala si temperata. Poti avea probleme daca insisti sa schimbi ceva. Nu aborda probleme pe care nu esti gata sa le rezolvi. Ia lucrurile incet si mentine-ti un punct de vedere moderat, conservator. Daca mergi prea departe, intoarce-te si ia o pauza.

LEU

Nu te descuraja de esecurile altor persoane din jurul tau. Pot exista semne care te avertizeaza asupra posibilelor blocaje rutiere, dar acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa te intorci din drum sau sa renunti la obiectivul tau. Poate ca trebuie doar sa reduci ritmul sau sa selectezi un nou treseu. In orice caz, ai perseverenta si forta interioara de a indeplini orice sarcina pe care o ai.

FECIOARĂ

Poti ajunge sa sperii oamenii cu izbucnirile tale dramatice, emotionale. Comportamentul tau este probabil sa fie neplacut. Cele mai mici lucruri te-ar putea implica intr-o tirada nebuna. Radacina acestor probleme are probabil legatura cu nevoia de a fi iubit si simti ca altii nu iti ofera atentia pe care o crezi ca meriti. Incearca sa nu lasi fericirea ta sa depinda atat de mult de actiunile altora. Cea mai importanta iubire este iubirea de sine.

BALANȚĂ

Lucrurile se pot derula ciudat de-a lungul zilei si intr-o clipa vor intra pe fagasul normal. Poate ca nu ti-ai amintit de o zi de nastere sau o aniversare importanta. Poate ca era de asteptat sa actionezi intr-un anumit fel sau sa faci ceva ce nu ai reusit. Concentreaza-te pe persoana pe care ai ranit-o sincer si cere-ti scuze. Modul tau poate diferi de cel al altcuiva, dar asta nu il face mai bun sau mai rau.

SCORPION

Astazi, problemele legate de afaceri si finante au nevoie de o atentie imediata, iar acest lucru s-ar putea dovedi un pic descurajant. Ai o multime de sarcini neterminate care s-au acumulat? Pregateste-te si apuca-te de ele. S-ar putea sa constati ca rezolvarea acestor sarcini iti va permite sa descoperi noi oportunitati.

SĂGETĂTOR

Actiunea este cuvantul acestei zile. Indiferent daca o initiezi sau simti greutatea ei, vei fi prins in vartejul care o inconjoara. Ar fi bine daca ai incerca sa nu pierzi esentialul astazi, si nu fi surprins daca oamenii actioneaza in mod rusinos si insensibil. Poate ca acesta este modul lor de a spune ca au nevoie de tine si ca energia si contributia ta sunt foarte importante pentru ei. Ar fi timpul sa ai incredere in cuvintele tale.

CAPRICORN

Speri sa atingi un obiectiv la care lucrezi de mult timp? Nu lasa intarzierile sa te faca sa te temi ca nu se va intampla vreodata pentru ca ar putea sa iti blocheze energia creativa si sa te determine sa iti pierzi credinta in tine. Schimbarile norocoase sunt in vant, dar tot va trebui sa depui un efort pentru a ajunge acolo unde vrei sa fii. Continua. Vei ajunge acolo!

VĂRSĂTOR

Daca ti s-ar oferi posibilitatea de a face o calatorie in intreaga lume, unde ai vedea palate minunate si ai experimenta o poveste de dragoste atemporala? Libertatea te-ar ispiti, fara indoiala, dar te-ar face fericit? Ai avut in vedere posibilitatea de a crea un mediu aici acasa, care sa iti ofere acelasi sentiment de libertate?

PEȘTI

Noile oportunitati iti pot oferi sansa de a iti creste pozitia financiara si de a te extinde profesional. Inovatiile pe care le-ai produs in trecut au atras atentia celor aflati in pozitii cu autoritate, iar roadele muncii tale se pot manifesta acum. Nu te astepta sa te relaxezi si sa te bucuri de ele, deoarece mai multe eforturi raman de facut.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.