02 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1838
Horoscopul pentru 2 aprilie 2022
Foto: balakovo24.ru
02 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1838

Horoscopul pentru 2 aprilie 2022

BERBEC

Libertatea este un aspect cheie al vietii si s-ar putea sa descoperi ca creierul tau vrea sa se elibereze si sa urmareasca moduri mai independente de gandire. Nu-ti face griji daca astfel de moduri de a gandi te conduc pe un teritoriu necunoscut. Acesta este un semn ca probabil te afli in locul potrivit. Starea ta de spirit ar putea lua o intorsatura brusca care poate sa te surprinda atat pe tine, cat si pe cei cu care vorbesti.

TAUR

Oamenii sunt predispusi sa fie la fel de incapatanati ca si tine in gandirea lor astazi. Aceasta ar putea fi o reteta pentru dezastru daca nu esti atent. Deschide portile putin mai larg si ia in considerare mai multe din opiniile celorlalti. Nu presupune automat ca alti oameni trebuie sa se conformeze punctului tau de vedere pentru a rezolva o problema. Mai mult ca sigur, trebuie sa existe ceva dat si primit din partea tuturor celor implicati.

GEMENI

Te-ai putea trezi uitandu-te la un strain doar o secunda in plus cand treci pe strada astazi. Tendinta ta spre nou si bizar este mai puternica decat de obicei si esti atras in directii mentale diferite. Du-te inainte si prezinta-te acestui strain. Poate ca el sau ea va deveni un partener de afaceri sau un nou cel mai bun prieten. Nu stii niciodata pana nu intrebi.

RAC

Pe masura ce avansezi incet si constant spre obiectivele tale, realizezi ca pot aparea obstacole neasteptate pe parcurs. Nu iti poti planifica totul, asa ca nu te descuraja astazi cand o variabila se schimba de nicaieri. Procesul tau mental poate fi aruncat in bucla si s-ar putea sa descoperi ca intri intr-o frenezie. Exista o lectie valoroasa de invatat aici – rabdarea.

LEU

In general, este destul de clar ca nu ti-e frica sa spui oamenilor ce gandesti. Poate ca este timpul sa fii mai expresiv despre cum te simti. S-ar putea ca procesul tau mental sa fie putin oprit astazi, zguduit de o situatie sau persoana neasteptata. Asigura-te ca incluzi unele dintre instinctele si emotiile tale in reactia ta la situatie. Nu te baza doar pe creierul tau pentru a avea toate raspunsurile.

FECIOARĂ

Ziua de astazi ar putea fi plina de intorsaturi neasteptate pentru care s-ar putea sa nu fii pregatit. Se pare ca cineva a uitat sa instaleze semnul care avertizeaza despre curbele ascutite inainte. Fii atent la bifurcari neasteptate pe drum. Creierul tau ar putea primi un soc de la o sursa exterioara care iti aminteste sa pastrezi lucrurile reale.

BALANȚĂ

Ai putea avea niste ganduri bizare astazi care ar putea sa te conduca intr-o directie care nu tine tocmai de situatia ta actuala. Nu iti fie teama sa explorezi aceste taramuri ciudate, pentru ca ele iti pot oferi o perspectiva importanta pe care altfel nu le-ai fi luat in seama. Intelepciunea poate fi gasita in cele mai putin probabile locuri, asa ca nu redu ceva pentru ca la inceput pare putin dezvaluit.

SCORPION

Gandirea ta este solida si clara astazi, dar alti oameni ti-ar putea provoca puterea mentala. Nu-i lasa pe altii sa-ti puna in cap samante de indoiala cu privire la modul in care abordezi o problema. Tine-ti mintea deschisa la solutii alternative. S-ar putea sa fie nevoie sa iti modifici strategia, dar nu iti sacrifica principiile sau valorile.

SĂGETĂTOR

Ai putea avea sentimentul ca ceva nu este in regula astazi. Probabil ca doar perspectiva ta are nevoie de unele ajustari. Scoate binoclul si concentreaza-te putin mai mult, astfel incat sa poti da inapoi, dar sa ai puterea de a examina detaliile indeaproape. Nu presupune automat ca exista o distinctie clara intre bine si rau. Probabil ca exista si multe nuante de gri.

CAPRICORN

Natura ta sensibila este probabil sa sufere o tulburare in gandirea ta astazi. Dintr-o data, o explozie de informatii neasteptate ar putea veni in calea ta si ar putea arunca o mica indoiala in procesul tau mental. Incearca sa nu fii dezechilibrat de zguduirea brusca. Vei descoperi ca poi incorpora o parte din aceste noi cunostinte intr-un mod care iti ofera un avantaj mai mare

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa experimentezi unele distrageri mentale in directii diferite astazi. Ar putea fi o batalie interna dar si externa destul de incapatanata. Realizeaza ca a fi la mijloc este in avantajul tau. Priveste situatia ca pe o modalitate de a invata ceva despre tine si despre ceilalti. Intelegerea punctului de vedere al opozitiei te va ajuta. Incorporeaza vechiul si noul in modul tau de a gandi.

PEȘTI

Ar putea fi dificil pentru tine sa gandesti corect astazi. Creierul tau functioneaza probabil in explozii scurte, neregulate, care te fac sa ghicesti ce cale sa procedezi. Evita confuzia in timpul zilei concentrandu-te periodic si separandu-te pe tine si sentimentele de drama din jurul tau. Nu te preface ca intelegi ceva daca nu o faci. Daca o situatie nu are sens, continua si pune-o la indoiala.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
17 locuitori

Bruslachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Bruslachi alcătuia 17 oameni în anul 1997. Satul Bruslachi a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.