06 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1657
Horoscopul pentru 6 aprilie 2022
Foto: opentv.media
06 aprilie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1657

Horoscopul pentru 6 aprilie 2022

BERBEC

Se pare ca in aceasta zi vei face tot posibilul sa iti pastrezi calmul si sa nu te ingrijorezi din cauza situatiei tale financiare. Exista posibilitatea ca in urma unei intalniri cu un prieten sa primesti imprumut o suma de bani. Ar fi bine sa nu te apuci de mai multe activitati daca nu te simti in stare sa le duci la bun sfarsit.

TAUR

In aceasta zi vei fi nevoit sa acorzi mai multa atentie documentelor ce implica banii si va trebui sa faci o anumita planificare pentru a iti distra vizitatorii. Acestia sunt persoane ce iti vor aduce o veste buna si unele informatii interesante. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa astepti o livrare a unor carti sau echipamente noi. Vei avea parte de o zi plina de aventura.

GEMENI

De-a lungul zilei este posibil sa ai senzatia ca s-a schimbat ceva in felul in care oamenii se raporteaza intre ei. Va fi ca si cum oamenii sunt siguri de ei insisi, mai deschisi, mai expresivi. Unde, exact, te incadrezi in toate acestea? Ai chef sa convingi alti oameni doar pentru distractie? Aceasta perioada este perfecta pentru a avea grija de aspectul tau si pentru a te configura.

RAC

Incerci sa te scufunzi intr-o anumita relaxare, poate chiar si in compania unui prieten sau partener. Daca poti scapa putin de toata agitatia din jur, aceasta va fi o atmosfera extraordinara pentru a lasa cateva impresii. Nu este nevoie sa descarci conversatii serioase sau sa rezolvi problemele lumii. Sa ai pe cineva cu care poti sa te stai poate fi doar ceea ce ai nevoie azi.

LEU

Aceasta ar fi o zi buna pentru a ramane acasa si a petrece o mare parte din zi in pat! Ai lucrat destul de mult in ultima vreme, asa ca jongleaza atat acasa cat si cu aplicatia ta obisnuita. Dar astazi te-ai putea simti un pic uzat si coplesit de tot ce mai ramane de facut. Ia-ti o zi de odihna. Petrece-ti ziua cu o carte buna sau cateva filme. Vei gasi acest timp solitar revigorant

FECIOARĂ

Sexul si romantismul reprezinta o prioritate pentru tine astazi. Arati deosebit de frumos, te simti deosebit de senzual si ai putea foarte bine sa atragi priviri admirative de la straini. S-ar putea sa doresti sa te rasfeti cu niste haine noi sau poate o colonie noua. Aceasta este cu siguranta ziua perfecta pentru a programa o seara intima cu un partener de dragoste. Daca poti, mergi inainte pentru asta.

BALANȚĂ

Ai tendinta sa fii intuitiv prin natura, dar astazi ai putea primi mai multe impresii psihice. S-ar putea chiar sa experimentezi viziuni sau sa auzi anumite voci. Nu-ti fa griji – nu vei innebuni! Cu toate acestea, trebuie sa acorzi atentie acestor mesaje. Pot avea o imensa semnificatie personala. Daca nu le poti intelege, scrie-le. Totul ar trebui sa iti fie mai clar mai tarziu.

SCORPION

Sa ramai in contact cu un partener de dragoste ar putea fi dificil astazi, aproape pana la punctul de a provoca o panica minora. Nu sari la concluzii nejustificate despre posibile probleme din relatie. Ceea ce provoaca tacerea este, probabil, dincolo de controlul prietenului tau si ar putea avea legatura cu crize bruste si neasteptate, sau cu ceva la fel de banal ca o defectiune a calculatorului. Ai rabdare si stai acolo.

SĂGETĂTOR

Profita de senzatia usor zbuciumata a zilei, in loc sa te enervezi. Nu te poti ascunde in dormitorul tau pentru totdeauna. Ei bine, ai putea, dar ai sfarsi prin a pierde si nimeni nici macar nu va observa. Aceasta este o zi buna pentru a iesi si a te distra alaturi de prieteni. Fa urari in loc sa blestemi. Realizeaza unele conexiuni si nu uita sa razi cat mai des.

CAPRICORN

Esti sensibil si romantic, dar nu trebuie sa te mire daca prietenii vor face ceva glume pe seama ta si a romantismului de care dai dovada. Nu conteaza pentru tine aceste comentarii rautacioase, pentru ca tu stii cel mai bine ca dragostea este cea care ti-a lipsit multa vreme, iar acum te bucuri de ea.

VĂRSĂTOR

Este posibil sa primesti cateva vesti destul de chinuitoare, dar inainte de a reactiona in frustrare, verifica totul. Stirile s-ar putea sa nu fie chiar atat de proaste. De fapt, poate nici nu este adevarat! Respira adanc si trage un suspin de usurare, apoi revin-o la rutina ta normala. Vei observa ca nu este totul chiar arat de rau pe cat pare.

PEȘTI

Vin niste vesti nefericite de la locul de munca si ai nevoie de cuvintele pline de bunatate ale celor dragi pentru a-ti aminti de toate momentele in care ai stralucit. Dupa furtuna vine mereu vreme buna, asa ca pastreaza-ti optimismul la cote ridicate si vei observa ca ai multe de invatat din aceasta situatie deloc placuta.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

astrologie , 2022 , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
386 locuitori

Mincenii de Sus este un sat din cadrul comunei Mincenii de Jos, raionul Rezina. Satul este așezat pe un platou cu înălțimea de 273 m. Mincenii de Sus este situat la o distanță de 30 km de orașul Rezina și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 386 de oameni. Satul Mincenii de Sus a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.